Přejít na obsah

Dálkové zamykání, spínací skřínka ?

Doporučené příspěvky

Zdravím, už 14 dní řeším na své octě problém. Nefunguje mi dálkové zamykání. Oba klíčky bliknou, ale nic se neděje. Pokud zamknu klíčkem přes zámek na kufru (jinde zámky nemám) tak se normálně zamkne celé auto, ale nefunguje safelock.. Baterku ani nic jiného jsem neměnil, přestalo to jít samo od sebe.. Odemkl jsem, jel, a po jízdě mrtvo..

Ještě mě napadá, jestli to nějak nesouvisí se zapalováním. Dřív jsem auto chcípl a při vytažení klíčku bylo slyšet cvaknutí, vyplo se rádio a rožlo se stropní světlo. Nyný z ničeho nic po vytažení klíčku nic necvakne a rádio hraje vesele dál.. Nemůže to s tím nějak souviset? Popř jak to vyřešit? Někdo mi poradil to prostříknout WDčkem nebo kontaktolem, nemůžu tím něco ničit? Předem díky..

Odkaz ke komentáři

Jasně že to souvisí, když to necvakne tak DO nefunguje, protože auto neví, že je klíč vyndaný. Vyndej vložku spínací skříňky, očisti jí a promazej, pak to bude snad chodit dobře. Ale občas se stane, že se ošoupe takový plastík v té spínačce a pak se to musí vyměnit, ale většinou fakt stačí vyčistit a promazat. Když vyndáč klíč a necvakne to, tak ještě zkus prstem zatlačit a zacloumat s tou spínačkou, většinou to pak taky cvakne a půjde ti to zamknout DO.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...