Kimrider Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Zdravím mohu se zeptat jak velký problém nastvává po fyzické výměně autorádia v octavii I r.v.2003. Když místo originálního rádia symphony osadím originální rádio symphony s MP3 ? Jde mi hlavně jak je to s kodem. jak to nové nakodovat. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Co konkretne chces kodovat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 no kodovat není problem to tam dam to co je ted v tom starem radiu myslím, že tam mám 00401, ale zajímá mě jak je to s tím kodem. protože když odpojím baterku a poté zapnu rádio tak na něm naskočí SAFE a staí zápnout klíček a rádio zapnout vypnout a samo se odblokuje. Nejspíše kod z rádia je uložen ještě v nějaké jednotce. A jde mi právě o to když tam dám nové rádio origo koupené jak tento kod zmenim. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Kazde radio ma svoj vlastni kod!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Nové rádio - teda vo vašom prípade Rádio Symhony s MP3 bude mať svoj vlastný kód, ktorý bude treba zadať. Každé rádio má iný kód a teda je nutné pri kúpe dávať pozor nato, či je k rádiu aj jeho kód. Samozrejme ak nejde o čisto nové rádio - k nemu kód určite pribalia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Ano tomu rozumím, že každé rádio má jiný kód, ale jde mi o to kde je ten kod ještě uložený, když stačí po odpojené baterce zapnout klíček a rádio se samo bez zadání kodu odkoduje. Jde mi o to když namontuji nové rádio do vozu tak jak mám vozu říci toto je nové rádio a ulož si jeho kod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Rádio, ktoré je originál montované sa zosynchronizuje s autom...konkrétne by sa mal kód uložiť do jednotky prístrojov. Pričom následne po odpojení baterky sa tieto dve veci zosynchronizujú a ak je kód zapamätaný prístrojmi vyhovujúci pre rádio, nie je nutné tento zadávať do rádia. Ak ale zapojíte nové rádio a kód z prístrojov nebude vyhovovať (čo určite nebude) rádio zostane zablokované a teda budete musieť zadať kód nového rádia priamo do rádia. Autu netreba nič "hovoriť" ono na to príde samé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Autu netreba nič "hovoriť" ono na to príde samé Děkuji Vám moc, to je přesně to co jsem potřeboval vědět. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drábkovi Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 AHOJ chlapy jsem tu novej :) koupili jsme octavii 98 rok 81kw chceme tam dat tohle radio http://www.nakupka.cz/vyrobek/autoradio-s-cd-mp3-sony-cdx-gt200-b-cerne-cdxgt200-eur/ mame v oktavce asi original pioneer když zapojím radio sony jen zavrčí a to je vše nevíte nákou radu?? dík mates 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Zkus na napájecím konektoru prohodit žlutý a červený drát ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drábkovi Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 ahoj díky za radu squirrelcze radio hrálo když jsem ho vypnul tak už nejde zapnout :( na pojistky u dveří jsem koukal a jsou o.k když vrátim žlutí na žlutí červený na červený jen v rádiu zahučí když dám opět žlutí na červený a červený na žlutý tak rádio je mrtvé:(,díky za rady mates 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Asi odeslo do kremikoveho nebe.... Nevim proc kdyz tomu nerozumis zapojujes elektriku... to mi hlava nebere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drábkovi Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 čemu se na tom nedá rozumět ??????? to pochopí i magor ne ? když tam jsou jen euro spojky ale proč nehraje ani to druhé radio když to zapojim uplne normalne jak to bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drábkovi Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 všechny rádia co jsem zkoušel jen zavrčí a nic víc ani display neblikne :(:( tak asi spálený nejsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Změř si voltmetrem při zapnutém klíčku napětí mezi černým a žlutým drátem a dále mezi černým a červeným drátem. V obou případech tam musíš mít 12-14V, pokud ne, něco je špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drábkovi Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 tak už to běží asi někde volný kabel ale asi umřela anténa v autě u rádia chvíli to hraje a pak většinou smutek (šum a šum) náký nápad? nechci rozebírat celí strop :( ale k rádiu mam anténu ze zesilovačem ale nevím kam zapojím ten modrý drát s toho zesilovače ? :(:( díky ps: tuhle mám v autě http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-prislusenstvi-antenni-adapter-fantom-kolik-207.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Fantomové napájení zapojíš mezi autorádio a koaxiál z antény a ten modrý (napájecí) káblík připojíš do ISO konektoru na pozici č. 5 http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drábkovi Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Fantomové napájení zapojíš mezi autorádio a koaxiál z antény a ten modrý (napájecí) káblík připojíš do ISO konektoru na pozici č. 5 http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm DÍKY zítra zkusím a dám vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radomir.lubos Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Děkuji za velice užitečné rady pánove :) Nemohl jsem hned neregistrovat a nepoděkovat Vám :) Jelikož jsem hodně, ale opravdu hodně prohledal na webu a nacházel jsem neustále články tohoto typu... Ale u Vás jsou praktické rady, diky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.