Přejít na obsah

Výměna autorádia


Doporučené příspěvky

no kodovat není problem to tam dam to co je ted v tom starem radiu myslím, že tam mám 00401, ale zajímá mě jak je to s tím kodem. protože když odpojím baterku a poté zapnu rádio tak na něm naskočí SAFE a staí zápnout klíček a rádio zapnout vypnout a samo se odblokuje. Nejspíše kod z rádia je uložen ještě v nějaké jednotce. A jde mi právě o to když tam dám nové rádio origo koupené jak tento kod zmenim.

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Nové rádio - teda vo vašom prípade Rádio Symhony s MP3 bude mať svoj vlastný kód, ktorý bude treba zadať. Každé rádio má iný kód a teda je nutné pri kúpe dávať pozor nato, či je k rádiu aj jeho kód. Samozrejme ak nejde o čisto nové rádio - k nemu kód určite pribalia :palec:

Odkaz ke komentáři

Ano tomu rozumím, že každé rádio má jiný kód, ale jde mi o to kde je ten kod ještě uložený, když stačí po odpojené baterce zapnout klíček a rádio se samo bez zadání kodu odkoduje. Jde mi o to když namontuji nové rádio do vozu tak jak mám vozu říci toto je nové rádio a ulož si jeho kod...

Odkaz ke komentáři

Rádio, ktoré je originál montované sa zosynchronizuje s autom...konkrétne by sa mal kód uložiť do jednotky prístrojov. Pričom následne po odpojení baterky sa tieto dve veci zosynchronizujú a ak je kód zapamätaný prístrojmi vyhovujúci pre rádio, nie je nutné tento zadávať do rádia. Ak ale zapojíte nové rádio a kód z prístrojov nebude vyhovovať (čo určite nebude) rádio zostane zablokované a teda budete musieť zadať kód nového rádia priamo do rádia.
Autu netreba nič "hovoriť" ono na to príde samé :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

tak už to běží asi někde volný kabel ale asi umřela anténa v autě u rádia chvíli to hraje a pak většinou smutek (šum a šum) náký nápad? nechci rozebírat celí strop :( ale k rádiu mam anténu ze zesilovačem ale nevím kam zapojím ten modrý drát s toho zesilovače ? :(:( díky ps: tuhle mám v autě http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-prislusenstvi-antenni-adapter-fantom-kolik-207.html

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...