H@nZ Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Pěkně to vypadá leda na fotce, z blizka bych to nikomu neukazoval a znova to dělat už nikdy nebudu :D ale dělej to ze vnitř, když ti ujede nůž, tak to nezkurvis :) a nejhorší je to pak trefit přesně do tech plechu co držej na bokach nárazník, musel sem to dopilovat :/ ale jinak to snad bude pěkný az tam dam fólií, já sem to čekal tak nák lepsi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Neflakame se, přípravy na sezonu jsou v plném proudu :) dneska plasty kolem radia a zatmaveny pozicky, příští týden světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 jojo lesklý rámeček je luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 pěkně pěkně, ale srovnej si ten blinkr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Co budeš dělat ze světly? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 To je uricte ten cinsky a ty nikdy nesedi dobre . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 To sou ty blikny z ob autodily, jak je ted každej shání, protože se už nedelaj. Srovnat to pořádně nejde :D na světla budu dávat kouřovou fólii jako na pozicky. Dam to i na blikny a uvidíme jak to bude svítit, když to bude blbý tak dam jen pruhlednou, aby se to lesklo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Mel jsem jeden cas na svetlech zatmavovaci folii tu svetlejsi a musim rict ze jako vecer nebo v noci hrozny koupil jsem lepis zarovky a stejne nic moc . pak jsme to sundal a super . ted jsem dal ty xenony a nemuzu si to vynachvalit sice me nejde dalka protoze jsou komplet cerne ale neda se to z H4 srovnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Tak xenony sou super, taky bych chtěl, ale nechce se mi za ne utrácet :/ já sem právě doufal ze ta folie náko půjde ale když rikas tohle, tak se na ni asi vykaslu :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Já mám fólie na předních světlech, konkrétně tuto: fólie kouřová světlá a že bych kvůli nim neviděl si stěžovat nemohu. Nebudu tvrdit, že to svítí jako bez nich, ale zase nic děsného to není. Žádný problém s viditelností v noci nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 dík za názor snad budu mít o víkendu čas a zkusím to a uvidím, chci hlavně ten lesk :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 tak máme zase něco nového ^_^ folie na světlech a bliknách a xenony v mlhovkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 xeny jsou parádí :) nemůžu si je vynachválit a co ta folie jak se přes ní vidí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Folie není vůbec znát, je to v pohodě, svítí to hezky. Oni sou ty xenony v mlhovkach takže to je spis na efekt než aby to svítilo do dálky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Tak s octou se o vejku děly velký věci :) máme namontovanej výškově tuhostně stavitelnej podvozek vmaxx a kotoučovou zadní nápravu. Kromě zkroucené brzdové trubky na levé straně to šlo celkem dobře, ale mákly sme si pěkně. :) zatím mám jen jednu momentku, nafotim to až budu mít nastrikany kola a nastavenou vejsku, teď je to zatím max nahoře a ještě budu muset měnit brzdový kotouče ve předu i v zadu a ideálně natřít třmeny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Dobrá práce , takže jsi vyměnil komplet nápravu, jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 jojo kromě tý brzdový trubičky to šlo všechno celkem dobře =) občas nákej zádrhel ale všechno sme vyřešily czech golden hand :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Tak samé velké změny, ať se daří ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Jeste čekám az mi fotrik nastrika kola a ve středu bych mel mít konečně svařeny to denní svícení, je toho moc jak se blíží sezona :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 tak sem opět úspěšně překonal svou lenost a zítra by měly bejt konečně svařený mřížky na denní svícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 Tak kluci, už jen obout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 26, 2015 Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 Krasna barva jsem zvedavej jak dlouho budou takhle cisty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 Jo bude to chtět pořádně navoskovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 to teda ja uz od soboty delam 4 kola dnes davam po praci posledni druhou vrstvu na posledni kolo a uz neeee :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Od soboty druhou vrstvu? To jsi dobrá brzda :D Krásný kola, ta barva je super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Sem zvedavej jak to bude vypadat na autě :) chtěl sem aby se to hodilo k interieru tak uvidím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 taky jsem zvědavý jak budou vypadat na autě :) tak makej nazouvat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 brzda ? kazdy vecer na to mam tak hodku . a kdyz vezmu to ze kazdy kolo musis rozlestit , utrit nanest vosk nechat aspon 30 minut a po 24 hodinach druhou vrstvu tak me to nejak hodilo tyden :D na ty kola jsme taky zvedavej je to takova honde vyrazna barvicka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 No je to takova pastelove žlutá, spis béžová jako na sedačkách tak uvidíme :) a ona ztmavne za par km :D No je to takova pastelove žlutá, spis béžová jako na sedačkách tak uvidíme :) a ona ztmavne za par km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Parádní barva kol , jsem zvědavý jak to bude vypadat na autě! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.