octavkaaa Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Nehovorím že je to ono,ale raz som menil čidlo teploty ,lebo bolo už staré a pomaly ukazovalo teplotu...,Tak som kúpil nové nieake nemecke z prvo výroby a bolo mi povedané že je to kvalitné. A šlo tak 3 dni v dobrom štarte...A potom sa zle štartovalo otáčky boli nízko bez výkonu a zdochýnalo proste hrúza až ským sa trochu nezohrialo plynom ,tak sa trochu zlepšilo. ...Bol som z toho zúfaly čo to zasa môťe byť.Vrátil som tam to originál čidlo a všetko zasa ok..Hádam niekomu pomôže aj toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Ahoj kluci, sice neodpovím na otázku zakladatele ale mám otázku ke stejné věci tak se zeptám. Nesetkal jste se někdo s tím že když jedete a prudce sešlápnete plyn, auto nejdřív zakucká(škubne) a teprve pak jede? Může být na vinně škrtící klapka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Může to způsobovat víc věcí, ale vyčištěním a nastavením klapky určitě nic nezkazíš, může to být tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Zkoušel sem sem vyčistit a přes VAG jsem udělal základní nastavení klapky, bohužel nepomohlo. Zkusim to nějak vyřešit a kdyžtak dám info pro ostatní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Co svíčky a zapalovací trafo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Svicky jsou vymeney ca 2tis km zpet, je ale pravda ze pouze svicky, zkusim kabely a trafo. Jinak novej je i rozdelovac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.