trywet Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Zdravím! Mám takový hloupý dotaz, ale na mojí 2 roky staré RS (najeto něco před 32t km) pozoruji při teplotách nižších než 15°C těsně po studeném startu mírné cukání celého vozu (jakoby kolísaní otáček). Jakmile chvilku počkám, nebo motor vytočím tak na cca 1200 ot./min, cukání po pár sekundách ustane a motor již běží plynule. Nejedná se o nic hrozného, ale je tohle chování normální? Děkuji. Opravdu to dělá jen za studena a jakmile se motor jen trošku zahřeje, tak je vše ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pirky02 Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Aj mne to sem tam roby ale nie stale cize aj mna by zaujimalo v com to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Aj mne to sem tam roby ale nie stale cize aj mna by zaujimalo v com to je Někdy vstřiky, a někdy dvouhmota/jako když v tom mlátí/. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Neslyšíš nějaké mlacení když to máš nastartované ? Cukání může být dvouhmota, ale i vstřiky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zedci Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Mam presne to iste. A robi mi to asi od 15tis km. Teram mam 30tis a idem na prvu prehliadku. Vzdy ale iba rano ked nastartujem. Niekedy viac a niekedy menej. Stalo sa mi ze to raz nespravilo :-) Mal som to aj na garancke a tam ze to moze byt nafta a bla bla. Je to na hovno ked tam mam zase auto nechat a budu tam laborovat. Inak mam DSGcku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Prudove kleste a zmerit vstriky, vetsinou to je v nich... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.