marekczek Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 na polystyrenu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Masakr, jednou to bude naprostej unikát. Najeto nula nula nic a v lepším stavu, než to vyjelo z fabriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 (upraveno) jj, hezký, Máro, jak to parkuješ? Parkuju Jardo tak, aby když přijede nějakej další ocas vedle mě a bude se držet své červené čáry (mezi námi), neměl by mi odřít dveře :D Mám to tam několikrát ověřený ... Bohužel je to na firemním parkovišti a i tam si musíme dávat pozor taky :( Masakr, jednou to bude naprostej unikát. Najeto nula nula nic a v lepším stavu, než to vyjelo z fabriky No to nevím, ale vize taková je. Na mobile.de je jich s menším nájezdem už jen 5 ks :D a bylo jich tam 273 !!! Upraveno Listopad 8, 2015 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 (upraveno) Konečně úprava co mi chyběla ... :D Upraveno Listopad 5, 2017 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 6, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2017 To mas ofiko tu SPZ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 To mas ofiko tu SPZ? :) Nee. Ale slušela by mu coo? Nemáš takovou doma? Bych ji chtěl do sbírky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 7, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2017 Nemam taku, ale vozim pre teba od Seib-a uz asi 2 roky SK prevoznu(cervenu) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.