Jump to content

Volkswagen Polo R WRC

pentadius

Recommended Posts

• 1 month later...

Jak už jsem psal vedle Olafovi, teď sem moc nelezu a do týhle větve o to míň...a o hodně přicházím... :(

Ty voe, Máro! Gratulace! :)

Užívej, co to dá a je mi jasný, že tohle sakra dá.. :D Musej s tím být super zážitky, jak tím, jak to funguje, tak tím "charizma" vycházejícím z WRC...! :rolleyes:

....jsem na to moc zvědavej! ;)

Edited by Martyp
  • 1 month later...

Asi dělá Martine, ale nebylo moc možností to zkusit. Dokonce i potvrzuji to co říkal Honza9007, že při prudkým brzdění a změny směru ten zadek nervózně poskakuje. Včera jsem vyjel asi po dvou měsících. Nějak není čas :(

Ale delší štreky jsou docela dobrý, na nádrž jsem ujel asi 542 km. Liju tam jen Vervu od Benziny a motor běží jako hodinky. Aktuálně najeto 1094 km :prcprc:. Vlastně ani nevím proč tam dávají to rádio, krásně se ten motor a výfuk poslouchá.

Edited by pentadius

Nedávno jsem přemýšlel, že bych nechal vyměnit výfuk za něco zvučnějšího, ale když jsem s Políčkem v pondělí vezl, rozhodl jsem se, že se na to vykašlu. Chci to mít jako leštěnku na léto ... a pokud možno co nejméně zásahů. Co říkáte na produkty firmy F-town?

Ahoj Marku, produkty od F-town patri pod totalni spicku, protoze jsou vsechny delany rucne a presne i na prani zakaznika s klapkama ci bez. Bohuzel za to i neco chteji :( a ne malo, jinak kdyby si nekdy do budoucna mel o to zajem muzu ti to zaridit. Nikde jsem doposud nevidel tak perfektni svary.

Jinak kvuli ty problematice s zadnimi brzdami, ma to vzadu vubec chlazenej kotouc, tusim ze to ve predu ma asi 312 mm ne?

EDIT: uz to vidim vzadu 256mm chlazeno

Edited by luigi5

Luigi, chlazený brzdy to vzadu má (jak jsi sám našel). Tam je problém v rozložení hmotnosti vozu, kdy je na předku u Pola téměř 70%. Marku jedině, že dozadu do kufru hodíš pytel s cementem jako se to dělalo u Š120 dopředu, aby to zatáčelo :D

Ale v běžném provozu se to téměř nestane, fakt musíš valit bomby a brzdit na krev; teprve pak se tomu ta záď zvedne.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Rádo se stalo, jen mě mrzí že nebyl moc prostor to vomejt :-)

Tak Políčko umyto, vysáto a uloženo k zimnímu spánku. Letos jsme toho moc nenajezdili. Příští rok kašleme na roční dálniční známku a raději ty peníze prolejeme v nádrži a vyřádíme se na okreskách B)

post-195-14132292995075_thumb.jpgpost-195-14132293252644_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Dojezd 60km na čtvrt nádrže je běžná praxe :D

Já jsem teď u víkendového auta měl po posledním výletě spotřebu kolem 15 na sto a čtvrt nádrže, po dotankování se dojezd změnil na 398km a po ujetí 180km byl dojezd 402km, to je pak fajn jak se to auto najednou změní když se jede svižně dálka :-)

Ostatní dva vozy byly prodány v Praze přes autosalóny Auto Jarov a Auto Enge. Kolegovi z RS-klubu se podařilo také vyfotit jednoho bratříčka s registrační značkou 3AT 5289 v Praze v podzemních garážích :palec: Za což mu moc děkuji.

attachicon.gifimage.jpgattachicon.gifimage (2).jpgattachicon.gifimage (1).jpg

A já ho dnes viděl v centru Prahy u Dlouhé ulice, jel za mnou. :) Měl to krásně na leštěný a asi ještě na letních. 8-) Nejdřív jsem si říkal, zda to nejsi ty, ale zde ve vlákně vidím, že máš jinou RZ :)

• 4 months later...