Přejít na obsah

vyprané ručníky

Doporučené příspěvky

Deska jsem zapoměl na pračce špinavý ručníky na auto a doma mi je vyprali sypkym práškem a ještě s aviváží, byl tam velkej dry me crazy a summit 800, a spousta dalších obyč ale o ty by ani tak nešlo spíš ty dva velký, mám celkem vítr z toho co se s nimi stane :wacko:

povedlo se to už někomu ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já osobně všechno peru v pračce na 40 s parnim programem, dávám prášek na barevný prádlo (dávkování dle potřeby :D) a otáčky na ždímání dávám na 1400 a funguje to dobře mamut mam sice nějakej zprasenej ale mam i dva Orange Plushe a ty jedou pořád :). Mám ještě zbytek speciálního produktu od chemical guys určeného do pračky na praní mikrovláken a ručníků ale neviděl jsem rozdíl mezi práškem. Sice je mi proti srsti neprat ručník ale je fakt že Cubecnikovi mamut saje narozdíl od toho mémo (podezíram mámu že mi ho vyprala s aviváží):D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Hoši , můžete mi prosím poradit opravdu nějaký konkrétní prací prostředek na praní těch ručníků a utěrek ? Mám mamuta , a zatím jsem ho vždy jenom nechal vyschnout, ale mám pocit na omak, že je takový nepříjemný. Proti tomu jaký byl když byl nový. Asi by to chtělo ho vyprat. Taky to sušení neni ideální. Když ho zvednu , zůstává to pořád trochu mokré, musím to sním trochu "požmolit" ☺ a to tam zůstávají šmouhy.

Odkaz ke komentáři

Já nejdříve zkusil přípravek na jené tkaniny/mikrovlákna z DM drogerie a nic moc, tak jsem koupil: http://www.chemicalguys.cz/products/microfiber-wash/ a zatím jsem použil jednou. Nevím, podle mě je docela jedno v čem se to pere (samozřejmě prostředek ve formě gelu, ne prášek). Mě hodně pomáhá suška, mikrovlákna jsou pak jemná a nadýchaná, stejně tak Mamut. Nicméně z Mamuta moc nadšený nejsem respektive očekával bych lepší výsledek. Taktéž mám problém se šmouhama, tedy spíš mě tam zůstane trochu rozetřeného vodového filmu). Řeším to Carnauba detailerem, kterým vezmu celé auto cca co druhé mytí.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...