header009 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Deska jsem zapoměl na pračce špinavý ručníky na auto a doma mi je vyprali sypkym práškem a ještě s aviváží, byl tam velkej dry me crazy a summit 800, a spousta dalších obyč ale o ty by ani tak nešlo spíš ty dva velký, mám celkem vítr z toho co se s nimi stane povedlo se to už někomu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 No budou hnusný... A hlavně takovej mamut pak nesaje :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 jako hnusný tak nějak nejsou nebo mi nepřijde ale největší vítr mám z toho že mi nebudou sát.... uvidíme až to vyzkoušim :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Zkus si koupit mýdlo s jelenem a pořádně to v ruce vyprat v tomto. Měly by být zase OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Super, díky moc za radu.... Zítra na to vlítnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Jen se zeptam. Jak se maji spravne prat ty rucniky, na kolik stupnu a prasek muze byt? Avivaz vim ze ne, ale praskem si nejsem jistej. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Já je peru jen ve vodě, a mamuta neperu vůbec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 ja je peru v tekutym "prasku" z drogerie markt, ruzova barva, je to na synteticky materialy a mikrovlakna vyperu bez machani nebo jen s co nejmensim jednou se mi to vypralo ukrutne s machanim nebo zdimanim a byl takovej cuckatej mamut, ale nakonec se vzpamatoval, kdyz uvidel vodu a saje dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Já osobně všechno peru v pračce na 40 s parnim programem, dávám prášek na barevný prádlo (dávkování dle potřeby :D) a otáčky na ždímání dávám na 1400 a funguje to dobře mamut mam sice nějakej zprasenej ale mam i dva Orange Plushe a ty jedou pořád :). Mám ještě zbytek speciálního produktu od chemical guys určeného do pračky na praní mikrovláken a ručníků ale neviděl jsem rozdíl mezi práškem. Sice je mi proti srsti neprat ručník ale je fakt že Cubecnikovi mamut saje narozdíl od toho mémo (podezíram mámu že mi ho vyprala s aviváží):D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 No tak naštěstí moje komedie s ručníkama dopadla víceméně dobře, možná to je tím že používáme aviváž pro malé děti a alergiky.... Dry me crazy je sice takovej poslepenej ty vlákna ale saje v pohodě možná i líp včera jsem s nim osušil auto a už je v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Já si taky myslim že ta aviváž se musí pak oprat, ale lepší je si na to dávat pozor :) při cenách ručníků :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Ahoj, sháním nějakej novej ručník na sušení co doporučujete? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) myslím že se shodneme ale nejlepší jsou asi CHG mamut a MFM Dry me crazy :) Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 presne jak pise header, vypada silene zcuckovane, ale jak ho das na auto a chytne vodu, zase se vzpamatuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Novej ručník je "monstrum" :D Monster Microfiber Purple Monster Edgeless XL 60x80cm Hodně se mi líbí až se mi definitvně zprotiví mamut půjdu do něj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Hoši , můžete mi prosím poradit opravdu nějaký konkrétní prací prostředek na praní těch ručníků a utěrek ? Mám mamuta , a zatím jsem ho vždy jenom nechal vyschnout, ale mám pocit na omak, že je takový nepříjemný. Proti tomu jaký byl když byl nový. Asi by to chtělo ho vyprat. Taky to sušení neni ideální. Když ho zvednu , zůstává to pořád trochu mokré, musím to sním trochu "požmolit" ☺ a to tam zůstávají šmouhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Já nejdříve zkusil přípravek na jené tkaniny/mikrovlákna z DM drogerie a nic moc, tak jsem koupil: http://www.chemicalguys.cz/products/microfiber-wash/ a zatím jsem použil jednou. Nevím, podle mě je docela jedno v čem se to pere (samozřejmě prostředek ve formě gelu, ne prášek). Mě hodně pomáhá suška, mikrovlákna jsou pak jemná a nadýchaná, stejně tak Mamut. Nicméně z Mamuta moc nadšený nejsem respektive očekával bych lepší výsledek. Taktéž mám problém se šmouhama, tedy spíš mě tam zůstane trochu rozetřeného vodového filmu). Řeším to Carnauba detailerem, kterým vezmu celé auto cca co druhé mytí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 mejdlo s jelenem a pěkně v ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Tak peru utěrky a rukavice s tím jelenem , ale myslel jsem na ten ručník nějaký prací přípravek , co se běžně dá koupit a nestojí hrůzu peněz . B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 DM drogerie, Denk mit, ruzova barva, jen na synteticka vlakna a mikrovlakna muzu pak vyfotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Taky to mám a pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Já taky používám mýdlo s jelenem, lehce přečváchnu mikrovlákna i sušící ručník ručně v umyvadle a je to super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 DM drogerie, Denk mit, ruzova barva, jen na synteticka vlakna a mikrovlakna muzu pak vyfotit Jo díky , jestli můžu poprosit , vyfoť mi ten prací prostředek. A je to tekutý , nebo prášek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Když je ručník cuckovatej (ale čistej), tak ho většinou stačí pořádně pročesat, aby se ty vlákna oddělily. Pak je zase jemnej a saje víc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 schavi - diky to je presne von :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Čaute, nedal by se na to praní ručníků použít tento přípravek ? Nemáte s tím někdo zkušenost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Suhlasim s DjRaptor-om _ mejdlo s jelenem_ a pekne šetrne ručne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.