Přejít na obsah

Při zatáčení kol doleva vrže

Guest Venca111

Doporučené příspěvky

Guest Venca111

Dobrý den, mám oktávku 1,6 slx 74kw r.v. 1998. Koupil jsem toto auto před měsícem a během dvou týdnů odešla spojka, ve finále mi zjistili i převodovku. Dobrý, opravil jsem to a dnes jsem si to přivezl ze servisu a zaparkoval jsem před barákem, nechal to na neutrálu běžet a slyším kolísání morotu a při zatočení kol doleva veliké vrzání a větší kolísání otáček. Tak jsem už docela zoufalej co to zase bude. Neměl by někdo z Vás alespoň tušení..?

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, mám oktávku 1,6 slx 74kw r.v. 1998. Koupil jsem toto auto před měsícem a během dvou týdnů odešla spojka, ve finále mi zjistili i převodovku. Dobrý, opravil jsem to a dnes jsem si to přivezl ze servisu a zaparkoval jsem před barákem, nechal to na neutrálu běžet a slyším kolísání morotu a při zatočení kol doleva veliké vrzání a větší kolísání otáček. Tak jsem už docela zoufalej co to zase bude. Neměl by někdo z Vás alespoň tušení..?

To vrzání dělá jen při otočení doleva, nebo i doprava?

Odkaz ke komentáři

Zkontroluj jestli máš dostatek servo oleje v nádobce od serva. Pokud bude dostatek, tak nech auto napíchnout na diagnostiku jestli tam není nějaká chyba, protože se mohlo stát, že odešel tlakový snímač na servu (měl jsem ho taky KO a nový stojí asi 500,-)

Odkaz ke komentáři
Guest Venca111

Zkontroluj jestli máš dostatek servo oleje v nádobce od serva. Pokud bude dostatek, tak nech auto napíchnout na diagnostiku jestli tam není nějaká chyba, protože se mohlo stát, že odešel tlakový snímač na servu (měl jsem ho taky KO a nový stojí asi 500,-)

tak nakonec jsem zkontroloval ten olej, jak si mi poradil a je tomu tak, bylo ho malo, dolil jsem a parada. :) ja jsem v tomhle uplnej novacek a autum jsem nikdy nerozumnel, tak strasne moc dekuju za radu :) ani nevis jak se mi ulevilo:D dekuju!

To vrzání dělá jen při otočení doleva, nebo i doprava?

pouze doleva, ale už to je vyřešeno :) dekuji :)

Odkaz ke komentáři

tak nakonec jsem zkontroloval ten olej, jak si mi poradil a je tomu tak, bylo ho malo, dolil jsem a parada. :) ja jsem v tomhle uplnej novacek a autum jsem nikdy nerozumnel, tak strasne moc dekuju za radu :) ani nevis jak se mi ulevilo:D dekuju!

pouze doleva, ale už to je vyřešeno :) dekuji :)

Já samozřejmě myslel to samé, jen mě mate to, že se ten zvuk ozýval pouze na jednu stranu. Proto jsem se ptal, protože když je tam málo oleje, mělo by se to ozývat při otáčení kol na obě strany. Ale holt u škodovky se to projevuje jinak než u Scenica....

Nějak si nemůžu zvyknout na to, že co jiné auto, tak jiné projevy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...