toshi Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Chcem sa opytat ci ma nieco spolocne DO z budikmy.Po namontovani DO fungovalo tak ako malo.Ale dal som si robit podsvietenie budikov a museli ist budiky vonku.Po napojeni budikov mi DO zaisti vsetky dvere okrem vodicovych.Vie niekto poradit kde je chyba?Treba nieco robit cez VAG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Když necháš zaplé světla,vytáhneš klíče ze zapálování a otřevřeš dveře pípe ti to ? Jestli nemáš mikrospínač zámku špatný. Já měl špatný mikrospínač ve dveřích u řidiče a přes DO to nešlo zamknou jen auto zablikalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Ja mam dorobene DO.Len po vybreti tych budikov prestalo zaistovat soferove dvere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Budiky nemaju nic spolocne z centralom. chybu treba hladat okolo centralu, kabelaz, zamok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 kouknout mezi dveře do průchodky a kouknout do konektoru řj oken ve dveřích řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Dik za rady.Pozriem sa na to,lebo teraz som bol pre nieco v aute a uz mi to funguje len neviem do kedy lebo v piatok to fungovalo v sobotu to neslo a dnes cely den tak isto az teraz vecer sa to umudrilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.