Octavius84 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 +/- stejně.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Neřeš výhled, a někde se domluv, než to zvětrá. Jedna věc je ofic krytí, druhá je osobní domluva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 motorpower: už jsem kontaktoval tři pražské opravny autoskel, tak uvidíme, co mi poví... pak podám info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 JJ jak píše Petr nade mnou, alespoň to do tý doby něčím přelep ať se tam nedostane bordel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Kamarád to řešil tak, že si vyhlídl linku dopravního podniku města Brna, napsal si značku busu, v kolik hodin a na jaké ulici se to stalo. Zajel na vedení, že od toho a toho busu mu odlítl kamínek a šlo to z pojištění dopravního podniku. Třeba ti to tak taky vyjde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Marrty23: Tak to je hodně dobré řešení. :D Jen nevím, jestli mi to v Praze vyjde... každopádně to stojí za uvážení... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Za zkoušku to stojí. :D Domluvil se s něma, ve stanovej čas přistavil auto, šel se projít po Vaňkovce a pak mu ještě zavolali, že si pro to může přijít. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Mne to potkalo v lednu,domluva s kamosem a vymena celniho skla z jeho pojistky,jeste jsem dostal znamku zadara. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Hoši vy máte takové štěstí! Já mám netónovanou ludru, které se chci od počátku zbavit, sem tam něco odlítne, ale pořád ne a ne rupnout :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak se nekdy poves za mne,nakej sutrak si na tebe pripravim predem... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 stickler mě to sunsafe ultra giga sklo právě sere, nefunguje zatím detektor radaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Ale o to mi nejde.. Já nežádám nic, než úplně obyčejné sklo s tónováním. To, co mám teď, je opravdu o nervy - vypadá to hnusně, v autě jsem jak ve výkladní skříni a když jen trošku vyleze slunko, je v autě na zdechnutí Ostatní okna nechám tónovat v polovině března, ale s čelním neudělám nic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 obyč tonovany sklo je k ničemu co je od verze ambiente... a jak vylezne slunko tak sem se opaloval i přes to a v autě bylo opět hůře, ted je vše relativně ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Stickler: a mas prak? Tim to taky jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jo, přemýšlím, že mi někdy nechtě ujede šroubovák s kladívkem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Já měl sklo opravdu hodně poškrábáno od stěračů. Minulý majitel stíral na sucho... tak jsem taky přistoupil ke "kladívkové metodě" vyměněno bez řečí a je to paráda. Než jsem si odvykl od škrábanců, tak jsem se kolikrát i ujišťoval, jestli tam to sklo vůbec mám :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 BlaXpirit: http://www.pmautosklo.cz/opravy-zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 kejml: to sice ano, ale jak jsem psal, tak nemám připojištění skla a z havarijka se mi to kvůli bonusům opravdu nevyplatí čerpat. Proto hledám možnost opravy, už jsem psal do několika opraven a nejspíš někdy tenhle týden do jedné z nich pojedu za jejich technikem, aby mi řekl, jestli to půjde, nebo ne... jinak ke "kladívkové metodě" bych se uchyloval jen velmi nerad... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Připojištění čelního skla (které nemáš) nepotřebuješ. Z havarijního se to nevyplati (rozumím). Tvůj případ se řeší přes POV. Promiň, čemu na tom nerozumíš? OPRAVY AUTOSKLA PROVÁDĚNÉ ZE ZÁKONNÉHO POJIŠTĚNÍ Poškozený: telefonicky nahlásit škodu pojišťovně viníka případně vyplnit formulář pojišťovny - je-li vyžadován - lze i na našich pobočkách velký technický průkaz vozidla řidičský průkaz řidiče v době pojistné události u bezplatné výměny plnou moc podepsanou majitelem vozidla - lze vyplnit přímo na našich pobočkách Pojištěný (viník): vyplnit formulář (lze přímo u nás) nebo nahlásit pojistnou událost telefonicky (viz poškozený) řidičský průkaz řidiče v době pojistné události malý technický průkaz platný doklad o zákonném pojištění vozidla (povinné ručení) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Rozumím na tom všemu, děkuju za optání, ale viníka opravdu nemám a i kdybych měl, tak potřebuješ jeho souhlas s tím, že to opravdu udělal. Ten asi taky nedostaneš od každého... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 A co si udelat k POV pripojisteni oken a za mesic si to nechat vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 To mě samozřejmě také napadlo, ale pojišťovna vždycky chce fotku dokumentující stávající stav okna - přesně kvůli takovýmto případům... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Po me nic nechteli a 2tydny na to jsem tam volal kvuli vymene ale pozor nektere pojistovny maji kryti a vyplati jen 50 procent 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Tak jsem právě objednal letní gumy - tyto: http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-maxx-rt-225-40-zr18-92-y-letni.html Zítra by měly dorazit, příští týden je konečně nechám obout na kola a už budeme zase frčet na letních! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Tak vcera objednano, dnes okolo obeda dorazily. V pondeli je necham prehodit za stare a nekdy behem tydne uz prezouvam na letni. Uz se tesim! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 :Pjen aby nebylo brzy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Nadherne!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 kráska !!! :) jinak pneumatiky parádní, taky jsem teď kupoval dunlopy... měl jsem continental ale ty byly hlučné aspoň mi to tak přišlo. A přezuto ještě nemáš ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 hele s tou hlučností, to je asi božská síla.. někomu to dělá někomu ne ať na dunlopech, conti či bridgestone... nebo jestli se jim nějaké lépe povedou, fakt netuším..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Mě teda tyto letní Conti hučí, ne moc, ale jde to poznat oproti zimákům téže značky. Víc mě štve ta spotřeba... :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.