MirajZz Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Zaleží hodně na cestach na jakych jezdiš.. a je to o zvyku ja mam TA-technix a mlada si na drncakach stěžuje že ji upadnou :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Ja jsem měl radost ,že se zabavila když jsem měl odpolední a když jsem přijel tak jí zářili očička tak,že jsem prostě nemohl tu její radost zkazit :D Ještě mě napadl originál RS podvozek . Chtěl bych to snížit tak max o 3-4 cm :) přece jen stím jezdím jednou za 4 týdny do práce plným autem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Tak konečně po zimě jsme se v dílně dostala řada na mojí slečnu. Začalo se na nárazníku. Co jsme stihly bylo celkem fajn. Dělal jsem vše prně takže jsem měl i odbornej dohled kamaráda :D Stihli jsme to zalátovat jelikož ten nárazníl měl šílený spoje ( už nikdy nechci laminátový :D ) stříkli plničem a vybrousily. Kamarád stihl 1 vrstvu barvy a tu jsem nestihl vyfotit musel jsem za dcerou domu ;) O víkendu pokračování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Ola. Tak konečně jsem se dostak k tomu abych představil předělání ,kterým slečna Octa prošla . :) Omladili jsme jí o komplet předek za faceliftu. Dostala RS nárazník,nové přední lampy i blinkry,masku,lízátko pod nárazník a nové znaky. Dále se nalakoval a namaloval kryt na motor a filtr box. Fotky dodám příště ještě to není úplně ono na chlubení. Poslední foto je celková proměna :) Pěkný den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Sice laminátový nárazník moc neuznávám z důvodu bezpečnosti, ale je to vzhledová změna k lepšímu . Dávej na něj bacha, je to mnohem háklivější na poškození než klasický plasťák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 změna je to luxusní, auto hodně prokouklo a jak psal Martin tak opatrně na lamino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 super .ale na lamino bacha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Děkuji. Když mě se to líbilo,že to nemá tu lištu. Já vím a taky všude už jen zacouvávám :D O víkendu ještě nafotím pořádně motorovej prostor co se sním udělalo ať je tu všechno . Zatím jsem neměl pořádnej foťák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 no hned vypadá víc k světu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Děkuji. Tak jsem to nějak nafotil ,ale jen telefonem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Pěkný ty lebky ale ta kostra na vzducháči je top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Červen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Děkuji. Ještě bych chtěl neco na kryt baterky,ale ten musím ještě vyrobit jelikož bohužel nemám origo :) Nápady by byly a teď si známá co to malovala si chce pořídit airbrush sadu tak to bude vypadat ještě lépe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Ahoj, po delší odmlce dvou služebek jsem opět něco přídám. Nau autě přibila kůže na kapotu. Jsem sní naprosto spokojen Zde je pár nových fotek a okonce i přítelkyně se do focení zapojila :D Další plány. Dostal jsem k narozeninám vzpěry kapoty tak bych je tam o víkendu rád dal. Tak snad už to uděláme :) Hezký den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Pěkná, pěkná (přeber si to jak chceš) :D a co se týká vzpěr, tak pokud jsi bral už ty upravený z obautodíly, tak ty by měly dobře pasovat, takže by měla být montáž bez problémů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Nezbývá mi, než souhlasit s Konnym ... za poslední dobu konečně pěkné fotky. Některé se mi líbí (první čtyři), některé se mi líbí mnoooooohem více (poslední tři) .... nevím, jestli se sem ten smajlík hodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Tak jsem to nevydžel a ty vzpěry ( pístnice ) kapoty jsem tam dal už včera :D Takhle to dopadlo . PS: Nevíte kde bych sehnal Fialový řetěz ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Tak jsem pridal i pár samolepeknašeho autoclubu :) Spustili jsme i webové stránky. Tak kdyby se chtěl někdo mrknout : odgroup.wz.cz PS: Nahodou neumí někdo udělat nějaké lepší pozadí ? Byl bych vděčný a nafinanční stránce by se dalo dohodnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Tož ta je ! zadek i předek luxusní 3:) S tím webem ... nápad to je určitě dobrý,ale stranka moc vzhledově ani obsahově nevypadá dobře. Určitě chce na tom trochu zapracovat ještě a pak to bude fajn. Jinak kdyby si s tím chtěl trochu pomoct,tak nějaké základy s weby mám :) Marek Chachar Kocourek můj facebook. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Srpen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Děkuji. Jsem rád,že jsi se nabídl .Hned jak dodělám motorový prostor tak se na to trošku vrhnu a každá pomocje dobrá ;) Ještě čekám až mi kamarád dodá fotky aby se stím dalo i něco dělat. Bohužel mu klekl harddisk a čekámena jednoho co nám to vytáhne ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Ahoj. O víkendu jsme se byly jako club podívat na Car Wars a na to,že jsme tam byly prvně,tak měla Octa celkem slušnou dávku návštěvníků :) Než jsme ale odjeli,udělali jsme ještě pár menších úprav v motorovém prostoru. Stříkly se věci do barvy kol a na noční pohled jsme přidali led pásek ze spod kapoty, (který teprve nafotím ) aby byl motorový prostor osvětlen ;) Přikládám pár fotek z Car Wars a dokonce jsme se dostali i na stránky skodaoctavia.cz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Září 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Jak jsem slíbil tak zde dávám fotky jak vypadá osvětlenej motorák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Konečně jsem se dokopal najít fotky zatmaveného světla :D Bál jsem se víc abych viděl,je to nejslabši co dělají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Kdes to kupoval/nechal udělat ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Objedná¨val jsem jí přes kamaráda a ten to snad měl z internetu ;) Děkali jsme to sami u garáže a pohoda . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrnovakhr Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Ahoj libi se mi jak mas osvetlenej motorovej prostor neco takoveho bych tak trz chtel jen nevim jak tak jestli by jsi mi mohl poslat nejake schema + detail foto osvetleni. Jsi pouzil leddiodove pasky?? Jinak pekna okta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Čágo. Chvíli jsem tu nebyl. Mix : Folie je objednávána odsud http://www.carbon3d.cz/ a mám tu nejslabší jelikož jsem nevěděl jak moc to bude tmavé . petrnovakhr : Je tam nataženej led pásek a byl to nápad z ničeho nic večer před CarWars na Týnci :D Zítra ti to nafotím a napíšu víc infa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Ahoj. No návod na to není pouze jsem to prilepil pod kapotu,natáhl kabeli na vypínač do kabiny a od vypinace na baterku :) Viz náhledy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Ahoj. V práci jsem se trošku nudil tak jsem si hrál :D Zde je výtvor : https://www.youtube.com/watch?v=ESCirvRPQfI&feature=youtu.be PS: Je to trochu i podsta kamarádovy :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.