Přejít na obsah

Juhyyyho RS kombajn

Doporučené příspěvky

Chtelo by to trochu ocistu kdyz vidim tu spajzku :D

chtělo já vím... všechno bude ;)

Já jsem to zkoušel jen lehce a přes plasty a už tak jsem měl štěstí, protože mi vapka otevřela kryt baterky - naštěstí se na ni pravděpodobně nedostala voda.

Kamarád to kdysi udělal s OI a měl problémy - nejprve nemohl nastartovat, následně jelo auto jen na 3 válce a časem se objevovaly další problémy s elektronikou. Proto bych do toho nešel, ale dělej, jak rozumíš.

Na Octavce je mám v pohodě je fakt že na Eclipsovi ne, ale já jediný dobrý důvod proč je nemít vidím v tom že když koukám na přijíždějící auto z vedlejší tak vidím na řidiče že mě vidí. Jinak aby mě všude pozorovaly kamery to fakt ne nejsem žádný dealer ani mafián ale ve svém mám rád soukromí jestli mi rozumíš :prcprc: :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Lidi jsou svině. Člověk si vydělá poctivou prací na hezké auto a přijde závistivý blbec a ojede mu to, aniž by tušil, kolik hodin člověk musel trávit v práci... viz moje ulomené stěrače a poškrábaná kapota. Škrábance jsem nafotil a poslal na pojišťovnu. A k té tužce - říkal mi lakýrník, že to mám radši nechat tak. Ikdyby se to podařilo zapravit pěkně, tak se ta tužka časem "vymyje".

Odkaz ke komentáři

Tak mám hotovo.Vypadá to dobře ale přece jenom to bylo zkušební. Na základ na plasty kašlu ale dám po zbroušení toho chromu nejspíš plnič nebo ještě něco jemnějšího přes plexi to nejde vidět ale jinak tam drobný stopy jsou. Ten lem jak jsem stříkal je výsledek stejný jako u Miloše ale možná když to není stříklé zvenku tak to bude méně náchylnější,ale je to pakárna to oblepovat zvenku a zevnitř.

post-16531-0-48645200-1396290237_thumb.jpg

post-16531-0-02181900-1396290247_thumb.jpg

post-16531-0-66640000-1396290426_thumb.jpg

post-16531-0-83695500-1396290451_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...