kloky007 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Jak silný podložky jsi dával na kolo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 vpředu 10 a vzadu 20 nebýt těch výběžku je to paráda ale o ty se postarám jestli nepostačí zbroušení. Sedí jak přibité. Kola Zenith 18 ET 51 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Dnes upgrade kratší páky řazení a pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Ty máš na ty mračítka atest? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Ne ne nemám mám známého na technické takže pohoda, ale říkal že by neměly vadit je tam nějaký limit když se to měří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 jojo, co by si řidiči v ČR počali bez známých a úplatných na STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Tak víš co. Já vím že tam s plechovkama nejezdím. Že mám podložky,mračítka a folie nemá vliv na technický stav. U Eclipse mám také jen folie a větší kola a USA nesklopné zrcátka to taky nic nemění na tech. stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Za černé fólie na předních bočních oknech s minimální propustností bych střílel (netvrdím, že ty to tak máš, nevím), toto nesnáším a plně se zákonem souhlasím. Mračítka čert vem, pochybuji, že by omezovala svítivost, to už je spíše buzerace.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Chtelo by to trochu ocistu kdyz vidim tu spajzku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Já se jen ptal, že mám ty stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Chtelo by to trochu ocistu kdyz vidim tu spajzku :D chtělo já vím... všechno bude ;) Já jsem to zkoušel jen lehce a přes plasty a už tak jsem měl štěstí, protože mi vapka otevřela kryt baterky - naštěstí se na ni pravděpodobně nedostala voda. Kamarád to kdysi udělal s OI a měl problémy - nejprve nemohl nastartovat, následně jelo auto jen na 3 válce a časem se objevovaly další problémy s elektronikou. Proto bych do toho nešel, ale dělej, jak rozumíš. Na Octavce je mám v pohodě je fakt že na Eclipsovi ne, ale já jediný dobrý důvod proč je nemít vidím v tom že když koukám na přijíždějící auto z vedlejší tak vidím na řidiče že mě vidí. Jinak aby mě všude pozorovaly kamery to fakt ne nejsem žádný dealer ani mafián ale ve svém mám rád soukromí jestli mi rozumíš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Jak si serizoval to pruzinovy zakonceni tahel? Ma radicka i s timhle tu samou vuli? dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Jak si serizoval to pruzinovy zakonceni tahel? Ma radicka i s timhle tu samou vuli? dik :) Pružinu jsem stáhl k sobě a zarazil to táhlo až na doraz do zadu a nepoznám rozdíl jestli to má vůli nejspíš je to stejné jen kratší dráhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak dnes jsem byl v době oběda po 3 měsících na vetším parkovišti u nákupáku a nějaká svině to nevydržela. Tempo to asi nedá. Pojistka nevím zjišťuju. Mám lakovou tužku blue race ale nevím jak na to aby to bylo co nejmíň vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 zpřerážet pracky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Boze to jsou dobytci,citim s tebou...pokud uz musim nekam do nakupniho centra,zustavam v aute a nakup prenechavam druhym...jinak to proste tady nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Zmrdi za*rani to se jinak proste rict neda! Urvat jim ruce za to! Nechapu jak muze byt nekdo tak ubohy ze poskrabe cizi krasne auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 člověk to pořád leští vylepšuje a pak tohle jak na to? s tempem asi nic moc. když to vemu tou lakovou tužkou tak to opatlám i kolem. Nemá někdo zkušenost? Nevím jestli to oblepit natěsno pak to natřít a pak celé rozleštit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Lidi jsou ku*vy... Jinak s tím neuděláš nic. Jakoukoli opravou to jen zmrvíš a Tempo to nemůže dát, když je to skrz lak. Nejlepší je to nechat tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 no jo naštve,já zatím musím zabouchat ale nic.. ale otcovi taky někdo vzal na superbu kapotu, dveře, u zadního světla, nechápu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak i na tohle to mám pojištěný takže si nechám přestříkat dveře. Spoluúčast 1% min ale 1000kč takže tak no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Lidi jsou svině. Člověk si vydělá poctivou prací na hezké auto a přijde závistivý blbec a ojede mu to, aniž by tušil, kolik hodin člověk musel trávit v práci... viz moje ulomené stěrače a poškrábaná kapota. Škrábance jsem nafotil a poslal na pojišťovnu. A k té tužce - říkal mi lakýrník, že to mám radši nechat tak. Ikdyby se to podařilo zapravit pěkně, tak se ta tužka časem "vymyje". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Přesně ...moje slova... Dobré je že pojišťovny autorizovaný servis je škodovka takže to budou dělat oni a přestříkají celé dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Mám použít na světla po obroušení toho chromu základ na plasty?? Mám to až do bíla na plast. Lem už mám nastříkaný schne to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Urcite tim nic nezkazis,mne to pripadlo ze jak je to dokonale zbrousene az do bila,ze to bude drzet dobre...tak jsem to jen radne odmastil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Zatím takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Pekne pekne,sikula,nove plasty by bodly vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 to určitě ty co mám na autě nejsou nejhorší ale pro tenhle účel by to bodlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Základ na plasty je zlo. Nedělá to nic, než blbý základ, jehož důsledkem není nic, než loupání laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tak mám hotovo.Vypadá to dobře ale přece jenom to bylo zkušební. Na základ na plasty kašlu ale dám po zbroušení toho chromu nejspíš plnič nebo ještě něco jemnějšího přes plexi to nejde vidět ale jinak tam drobný stopy jsou. Ten lem jak jsem stříkal je výsledek stejný jako u Miloše ale možná když to není stříklé zvenku tak to bude méně náchylnější,ale je to pakárna to oblepovat zvenku a zevnitř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.