Přejít na obsah

Juhyyyho RS kombajn

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Zdravím Vás dlouho jsem nic nenapsal tak se podělím co je u mě nového.

Kamarád si všiml zajímavého čísla na palubce a hned tasil mobil. Snad bude jezdit bez větších problémů dál.

Pořád mám nějaké problémy se zadní pravou brzdou. Občas přibrzďuje a hřeje se ale né pořád spíš mi přijde když mám plné auto. Prasátko vyměněné, vše je rozhýbané, ruční brzda povolená, brzdová hadička vyměněná. Koutoč bude nejspíš už zvlněny jak se to hřálo no a destičky už také nic moc.

Připravil jsem si fotomontáž na kola co chystám na sezonu nakonec Zenithy půjdou do asi černého lesku. Mám poblíž kvalitní firmičku co dělá s komaxitem.

Už jen ty folie přes zadní světla a vyměnit hagusy za černé

post-16531-0-75320400-1421921606_thumb.jpg

post-16531-0-58914800-1421921621_thumb.jpg

post-16531-0-37932700-1421921642_thumb.jpg

post-16531-0-55912100-1421921659_thumb.jpg

post-16531-0-22799900-1421921781_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak o víkendu jsem se potkal s Lukym a jeho cappuccnovou Oktou a prohodili jsme si hagusy, ještě jendou díky :pivo: škoda jen že byla zima a oba jsme je měli špinavé jinak jsme je mohli blejsknout.

V neděli nebylo do čeho píchnout tak jsem vytasil z kufru nepoužitou lopatku Škoda a vyzkoušel jsem s kamarádem její pevnost. A dílo se povedlo :lol:

post-16531-0-73541000-1422872094_thumb.jpg

post-16531-0-43803200-1422872107_thumb.jpg

post-16531-0-17296500-1422872127_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem se rozhodl změnit přední masku :rolleyes: Mám na cestě plástve jak do nárazníku tak do masky a nový znak do pření masky. Origo masku už mám rozebranou a nakoupenou chemii a dnes si budu hrát na malého chemika a uvařím ten chrom z masky :D .

Ty plástve se mi nelibí že jsou šedivé plastové a tak je chci stříknout na černo. Jenže mám špatné zkušenosti se základem na plasty. Mám ho tam dávat? Jak to jednou nastříkám už to těžko dostanu dolů z těch plástviček.

prosím o radu.

Odkaz ke komentáři

Tak už mi přišel balíček ale samozřejmě je pátek 13. tak to nemohlo být v pořádku. Spodní plástve přišli na FL RS a to jsem to platil předem a přišlo mi to na dobírku :wallbash: no tak snad v pondělí přijde správná a peníze zpět na účet :lol: ...

Jinak chemická reakce pomohla ale nešlo to tak rychle jak jsem si představoval asi tomu moc nepomohla ta zima venku.

Kola mám opískované a ani jsem nenašel ty jemné odřeniny takže půjdou hned dál.

Pár dalších drobností jako středy kol,krátká anténa a ještě přední nový znak.

Jen nevím do jaké barvy masku jestli do černé nebo do barvy vozu. Výplně půjdou do černa.

Kryštof dostal jiný úvodní obrázek :D

post-16531-0-74589300-1423861126_thumb.jpg

post-16531-0-43379500-1423861138_thumb.jpg

post-16531-0-36728700-1423861150_thumb.jpg

post-16531-0-20495900-1423861163_thumb.jpg

post-16531-0-26193700-1423861179_thumb.jpg

post-16531-0-45951400-1423861187_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

pěkná RS-ka :palec:

ten obrázek do Kryštofa je fakt dobrý :D :D

masku bych dal do barvy vozu, za mě je to pěknější než do černé :)

Pokud budeš stříkat i výplně, základ bych nedával, jen to pořádně odmastit. Ale stejně bych se trochu bál, co to časem udělá..

Upraveno uživatelem mikk
Odkaz ke komentáři

Takhle to vypadá v barvě :) Měl jsem to na kombíku předFace, co jsem měl :D máš jenom pro inspiraci :) jinač já to měl nalakované tak že sem sundal chrom jako ty pak jsem to vzal 2x plničem, 2x barvou a 3x lakem

To vypadá moc pěkně, taky to ve mě hlodá....jen mám strach, že netrefím barvu...když jsem nechal stříkat spoiler na kufr, tak jde vidět, že křídlo je tmavší a střecha už trochu pobledla...:-/

Odkaz ke komentáři

To jsi měl blue race ve spreji nebo si stříkal pistolí? No takže klasika odmastit pak zdrsnit přebroušením dál základ na plast plnič a barva a lak...

někde jsem četl že když je to hladké tak jen základ na plast a rovnou barva a pak lak.. uvidím. ty plástve asi jen vemu základem na plast pak černá a pak lak... ale tu masku na té si dám záležet a uvídíme když to nevyjde půjde to vše do lakovny....

napajedlak: z toho si nic nedělej ani origo servis netrefil přesně odstín barvy.. jak mi poškrábali dveře tak když se na to zadívám není to přesně to samé..

Odkaz ke komentáři

No masku mi lakoval známy pistolí ale teď co mam ty mračítka na FL tak ty jsem střikal sprejem od Motipu myslím a odstin trošku jiný je na fotkách v mojím vlákně to jde vidět, ale co si budeme povídat přes leto to trochu vybledne jako barva na autě, taky když vyjela z linky měla trošku jiný odstín.. :) A pozor na to ve škodovce málo kdy trefí barvu což je hnus :(

Odkaz ke komentáři

No každopádně, každý barva z pistole je vždycky lepší než nějaký sprej.Sprej většinou popraska nebo se oloupe vrchní lak z metalizy.Proto je vždycky lepší barva z pistole s přísadami tužidla a ředidla a o nanosu barvy nemluvě. Potom u metalizy hodně záleží na tom jakym tlakem se stříká, jak moc se drobne částečky zrnek metalizy tříští,potom je odstín trochu tmavší nebo naopak světlejší. Další rozdíl je v tom jestli je barva nastříkana na plastu nebo na plechu tam se taky odstín hodně liší. (střecha-spoiler).Někdy je docela obtizne to trefit.;)

Odkaz ke komentáři

jo jo jak píše Jirka trochu jinak je toho hodně co zkur.... :D takže masku a mračidla dám do lakovny kde mi dělali i starou masku a nemám s tím problém a odstín je stejný... Plástve si stříknu sám je to hlaďoučký takže použiju jen základ na plasty pak černou a navrch ještě lak.

akorát si zkusím vyhrát s jednou věcí a to ve spodní mřížce plástve která už dnes konečně došla správná :wallbash: nenastříkám ty neprůchozí plástvičky ( zadní stěnu ) aby to zaniklo že to není průchozí.

bude to ale pěkná piplačka do toho něco nastříhat nebo nevím..

post-16531-0-54014700-1424100977_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Juhyyy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...