raym0n Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 No to si delas... (. )(. ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Zdravím Vás dlouho jsem nic nenapsal tak se podělím co je u mě nového. Kamarád si všiml zajímavého čísla na palubce a hned tasil mobil. Snad bude jezdit bez větších problémů dál. Pořád mám nějaké problémy se zadní pravou brzdou. Občas přibrzďuje a hřeje se ale né pořád spíš mi přijde když mám plné auto. Prasátko vyměněné, vše je rozhýbané, ruční brzda povolená, brzdová hadička vyměněná. Koutoč bude nejspíš už zvlněny jak se to hřálo no a destičky už také nic moc. Připravil jsem si fotomontáž na kola co chystám na sezonu nakonec Zenithy půjdou do asi černého lesku. Mám poblíž kvalitní firmičku co dělá s komaxitem. Už jen ty folie přes zadní světla a vyměnit hagusy za černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Pěknou ji máš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Děkuju kola uz mam zute a povezu je na piskovani. Nevíte náhodou když si opravim mírně odrene lemy alu kytem jestli to pak zouvacka nesunda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Nesunda, taky jsem to musel loni opravovat pred strikanim :) a letos bohuzel zas :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Dával jsi alu kyt a po piskovani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Jasne dej tam alu kyt,taky jsem to tim opravoval,drzi to neboj!;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Paráda diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Tak o víkendu jsem se potkal s Lukym a jeho cappuccnovou Oktou a prohodili jsme si hagusy, ještě jendou díky škoda jen že byla zima a oba jsme je měli špinavé jinak jsme je mohli blejsknout. V neděli nebylo do čeho píchnout tak jsem vytasil z kufru nepoužitou lopatku Škoda a vyzkoušel jsem s kamarádem její pevnost. A dílo se povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 I já samozřejmě děkuju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Tak jsem se rozhodl změnit přední masku Mám na cestě plástve jak do nárazníku tak do masky a nový znak do pření masky. Origo masku už mám rozebranou a nakoupenou chemii a dnes si budu hrát na malého chemika a uvařím ten chrom z masky :D . Ty plástve se mi nelibí že jsou šedivé plastové a tak je chci stříknout na černo. Jenže mám špatné zkušenosti se základem na plasty. Mám ho tam dávat? Jak to jednou nastříkám už to těžko dostanu dolů z těch plástviček. prosím o radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Tak už mi přišel balíček ale samozřejmě je pátek 13. tak to nemohlo být v pořádku. Spodní plástve přišli na FL RS a to jsem to platil předem a přišlo mi to na dobírku no tak snad v pondělí přijde správná a peníze zpět na účet ... Jinak chemická reakce pomohla ale nešlo to tak rychle jak jsem si představoval asi tomu moc nepomohla ta zima venku. Kola mám opískované a ani jsem nenašel ty jemné odřeniny takže půjdou hned dál. Pár dalších drobností jako středy kol,krátká anténa a ještě přední nový znak. Jen nevím do jaké barvy masku jestli do černé nebo do barvy vozu. Výplně půjdou do černa. Kryštof dostal jiný úvodní obrázek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 (upraveno) pěkná RS-ka ten obrázek do Kryštofa je fakt dobrý :D :D masku bych dal do barvy vozu, za mě je to pěknější než do černé :) Pokud budeš stříkat i výplně, základ bych nedával, jen to pořádně odmastit. Ale stejně bych se trochu bál, co to časem udělá.. Upraveno Únor 14, 2015 uživatelem mikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Díky , No právě nevím hlavně černá a na sluníčku nebo to jen jemně prebrousit pak plnic a barvu .. nevim nevim.. Dlouho jsem vybíral co tam dát tohle je ale super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Tome za mě to stříknout do barvy auta a bude to paráda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Tome za mě to stříknout do barvy auta a bude to paráda ;) víš že jsi mě k tomu dohlodal ty :D že měním masku :D ale je fakt že taková hitparáda to nebyla no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Nahoď pak finální foto, zajímá mě jak to nakonec vymyslíš s tou maskou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Takhle to vypadá v barvě :) Měl jsem to na kombíku předFace, co jsem měl :D máš jenom pro inspiraci :) jinač já to měl nalakované tak že sem sundal chrom jako ty pak jsem to vzal 2x plničem, 2x barvou a 3x lakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Super diky moc.. základ na plášť si nedával? Neprebrusoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Mam plnič který slouží i jako základ, přebrousil jsem to 800 nebo 1000-1200 pod vodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Takhle to vypadá v barvě :) Měl jsem to na kombíku předFace, co jsem měl :D máš jenom pro inspiraci :) jinač já to měl nalakované tak že sem sundal chrom jako ty pak jsem to vzal 2x plničem, 2x barvou a 3x lakem To vypadá moc pěkně, taky to ve mě hlodá....jen mám strach, že netrefím barvu...když jsem nechal stříkat spoiler na kufr, tak jde vidět, že křídlo je tmavší a střecha už trochu pobledla...:-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 To jsi měl blue race ve spreji nebo si stříkal pistolí? No takže klasika odmastit pak zdrsnit přebroušením dál základ na plast plnič a barva a lak... někde jsem četl že když je to hladké tak jen základ na plast a rovnou barva a pak lak.. uvidím. ty plástve asi jen vemu základem na plast pak černá a pak lak... ale tu masku na té si dám záležet a uvídíme když to nevyjde půjde to vše do lakovny.... napajedlak: z toho si nic nedělej ani origo servis netrefil přesně odstín barvy.. jak mi poškrábali dveře tak když se na to zadívám není to přesně to samé.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Fakt? A to jsem si myslel, že by v origo měli mít takový ten scan na barvy... Já mám taky dveře jiné, ale mám strach, že u té masky by to bylo jako pěst na oko :/ na těch Davidových fotkách to vypadá, že to trefil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 No masku mi lakoval známy pistolí ale teď co mam ty mračítka na FL tak ty jsem střikal sprejem od Motipu myslím a odstin trošku jiný je na fotkách v mojím vlákně to jde vidět, ale co si budeme povídat přes leto to trochu vybledne jako barva na autě, taky když vyjela z linky měla trošku jiný odstín.. :) A pozor na to ve škodovce málo kdy trefí barvu což je hnus :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 To co daval David46 vypada paradne, tak at se povede :) myslim, ze s plastvema to bude vypadat jeste lip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 No každopádně, každý barva z pistole je vždycky lepší než nějaký sprej.Sprej většinou popraska nebo se oloupe vrchní lak z metalizy.Proto je vždycky lepší barva z pistole s přísadami tužidla a ředidla a o nanosu barvy nemluvě. Potom u metalizy hodně záleží na tom jakym tlakem se stříká, jak moc se drobne částečky zrnek metalizy tříští,potom je odstín trochu tmavší nebo naopak světlejší. Další rozdíl je v tom jestli je barva nastříkana na plastu nebo na plechu tam se taky odstín hodně liší. (střecha-spoiler).Někdy je docela obtizne to trefit.;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 (upraveno) jo jo jak píše Jirka trochu jinak je toho hodně co zkur.... :D takže masku a mračidla dám do lakovny kde mi dělali i starou masku a nemám s tím problém a odstín je stejný... Plástve si stříknu sám je to hlaďoučký takže použiju jen základ na plasty pak černou a navrch ještě lak. akorát si zkusím vyhrát s jednou věcí a to ve spodní mřížce plástve která už dnes konečně došla správná nenastříkám ty neprůchozí plástvičky ( zadní stěnu ) aby to zaniklo že to není průchozí. bude to ale pěkná piplačka do toho něco nastříhat nebo nevím.. Upraveno Únor 16, 2015 uživatelem Juhyyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Jestli to hodíš do barvy vozu, tak to bude parádička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 juhyy: ad plastve) musis opravdu nekolik malych vrstev, dulezitej je dobrej podklad a maximalne peclive odmastit.. je to peklo oproti tomu zbytku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.