Sajmon Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Proč? třeba proto že jsou tam vysoké startovací proudy :) pokud se podíváš na to pinováni toho konektoru tak zjistíš že je tam dotahlá i kostra 2x ta tam asi také neni jen proto že měly zrovna jeden volny pin tak ho tam jen tak placly dvakrát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Takze pokud bych to sprovoznil nejak aby to svitilo (pres to pin-ovani nebo ty konektory), tak musim zapomenout na problikavani nez vyresim to aby xenon svitil i pri zaplem dalkovem? Ja mam v planu (no pokud to dokazu vse zapojit) tak pres den svitit s mlhlovkama (jako delam i tedka), xenony potrebuju na noc! A v noci tak casto ne blikam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Ano pokud chceš aby ti svítil xenon při dálkových tak musíš udělat propojení mezi kabelama u páčky pod volantem kterou se přepínají dalkové/potjávací světla jinak ti bude xen při přepnutí na dálkové zhasínat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Jasna! Mne tady nejaky lokalni mechanik nabidl ze mi udela rele na deni sviceni a pak tim vyresim problem s problikavanim jelikoz je xenon furt zaplej. To stoji dodatecnih 15 euro. Ale je my potom o to ze v zime dlouho predhrivam motor (lampicka na -10 ceka skoro pul minuty) a jak dam kontak tak se xenon rozviti ale ja potom prd nastartuju auto, takze podle mne to muze byt jenom reseni na kratkej cas. Ted zustava "jenom" vyresit zapojeni tech zatracenych xenonu - gdy by nebyly za tu cenu za jakou byly tak kaslu na to a do toho bych nesel. Trosku pozdej skocim k tomu mechanikovy co rikal ze to probelm neni, at se podiva na konektory, on si asi neuvedomuje ze jsou konektory fizicky jiny (na halogenu je vetsi - sirsi nez na xenon svetlu), tak at se na to mrkne jeste jednou. Jeste jednou dik, dam vedet jak jsem dneska dopadl s tim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 No ja se tady optam. Origo xenon komplet s vybojkama a tu krabyckou (electrika) upln vsechno. Co je este treba k montazi, jako je jenom ok mit toto aby mi to normalne delalo? Nepotrebuju ty ostikovace, a niv. motorky, tady podle zakonu mit nemuzim. Jako je jenom treba mejt to co jsem nahoru napsal aby to fungovalo, jo jenom jsem slisel abych musel mejt na to ten konector, protoze neni stejni jak u mujih hlo. svetel. Janom aby mi to negdo este dneska napsal protoze zejtra rano bych koupil xenony protoze jsou za super cenu, tak aby mi to negdo nekoupil ..... Diky :) napiš tady na foru Vašovi nebo Rolbaři. Bral jsem od nich kabeláž aby se dali xenony naklápět "na kolečko", kterým dáváš nahoru dolu halogenový lampy. Roztahnout to už není takový problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Jo dik Petre, bracha uz poslal SZ. Naklapeni budu resit casem, zatim je musim dat do provozu teda spojit aby vubec svitily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Nemate negdo shema prepinovani, to co je tady nic nerozumim http://skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 když nechceš oslňovat HIDkou tak si dej na xeny nivelaci....páč pak to bude stejné jak kdyby si měl HIDku...bez té nivelace budeš oslňovat a bez ostřiků..nwm nwm nooo......radši to dělej komplet...nemyslím že v černé hoře by to měli povolené bez nivelace a ostřiku...bude to oslňovat stejně jak HIDka bez toho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 nebo naklápění na kolečko aby se dali sklopit když naložíš kufr. Ale dát je tam na pevno je fakt trochu prasečina. Ne tak velká jako HID, ale ne o moc menší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 když nechceš oslňovat HIDkou tak si dej na xeny nivelaci....páč pak to bude stejné jak kdyby si měl HIDku...bez té nivelace budeš oslňovat a bez ostřiků..nwm nwm nooo......radši to dělej komplet...nemyslím že v černé hoře by to měli povolené bez nivelace a ostřiku...bude to oslňovat stejně jak HIDka bez toho... Kamo jedna vec..ja se tedka divam abych vubec neak dal ty xenony aby delali...a tu nivelaci to nejmensi problem to resim potom....jenom nemuzu najit konektor.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Nevite estli muze se det konektor od OII na ty xeni od Oi....jako ten konektor pujde to vlosky pd xenonu..jenom nevim jestly jsou pini v poradku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Ne konektor z O2 nepasuje toto je on to co potřebuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Musí být to jak je na tom obrázku 4 krajní jsou menší do nich jdou mini iso piny a 4 prostřední jsou větší a tam jdou klasické iso piny. a na konektoru musí být číslo 1J0941165. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Tak skusim to sehnat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Prosim nekoho gdo ma ETKU, aby mi rekl jake ma cislo (dil) konektor od xenonu pro golf 4 nebo passat B5. Aby to skusil najit tady....... Diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Za nekolik dnu my maji prit konektory pro xenony, tak gdyz to spojim, jak se to potom udela s tim dalkovim, gdyz zapnu dalkova bay my nevypinalo xenony? Prosim at my negdo rekne, a napise musim jit do nakeho elektikara by my to udelal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Nevi nigdo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Ahoj, mám ETKU jen část pro Škodu, pro xenon u O1 by měly být tyto konektory u jednoho světla: 1J0 941 165 svorkovnice 12ti pólová 1J0 973 724 svorkovnice 4 pólová 1J0 973 722 svorkovnice 2 pólová pro blinkr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Jo diky uz mam konektory, ale me tedka zajima jak to udelat s tima dalkovim svetlama, to prepojeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Za nekolik dnu my maji prit konektory pro xenony, tak gdyz to spojim, jak se to potom udela s tim dalkovim, gdyz zapnu dalkova bay my nevypinalo xenony? Prosim at my negdo rekne, a napise musim jit do nakeho elektikara by my to udelal. Nigdo nevi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 dneska sem kamosovi delal xenony a mam malej problem, vsechno funguje sviti, ale občas se stane při startu že jeden nenaběhne, třeba až na po 5. co ho zapnu otocnym vypinacem, kdyz sviti tak je výbojka dost do modra, bude špatná výbojka nebo problém jinde díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Přemýšlim taky o předělání z halogenu na xenony.Jak je složité dodělat tu origo nivelaci?na kolik to cca vyjde?lze pak tuhle změnu zapsat do techničáku abych se nemusel bát STK a policajtů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 (upraveno) do technicaku to psat nemusis, ne? vyhrivany sedacky tam taky nepises Upraveno Říjen 30, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 No já ti nevim ale je to tak měsíc co jsem si byl nechat udělat tažný, dostal jsem k tomu nějakej papír o homologaci a prej si stim mam dojít na dopravku aby mi to zapsali do techničáku.Mimochodem ještě jsem se tam nedostal Tak nevim jak to s tim je aby mě pak kvůli xenonům neposlali na stk někam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Ale tak to je neco uplne jinyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 dneska sem kamosovi delal xenony a mam malej problem, vsechno funguje sviti, ale občas se stane při startu že jeden nenaběhne, třeba až na po 5. co ho zapnu otocnym vypinacem, kdyz sviti tak je výbojka dost do modra, bude špatná výbojka nebo problém jinde díky no to delalo kamaradovy na HID-ach a pry to bylo do tech balastu (nebo v ty elektronice za xenonem). Ale jak rikas ze vybojka sviti blbe tak je mozna prdla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Ale tak to je neco uplne jinyho :) Paráda, takže to by jsme měli..jinak je náročný dodělat tu nivelaci?na kolik to vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 napis treba clenovi Rolbar, Garny, MartinRS, oni ti odpovi na vsechny otazky ohledne dodelani xenonu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 CHLAPI MŮŽETE MI PROSÍM NĚKDO PORADIT JAKÁ ŽÁROVKA JE V MLHOVKÁCH U XENONOVÝCH SVĚTLOMETŮ. DÍKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.