Guest Paffka Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Mám potíž s bezpečnostním pásem. Mám ho zapnutý a za jízdy se mi stává, že mi signalizuje pípnutím, že není zapnutý. Máte nějakou radu než ho nechám vyměnit? Díky. P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Buď ho úplně odpojit pod sedačkou(tím to deaktivuješ) nebo není jiná cesta než výměna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Vypnout ve VAGu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sniper.tr Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Mám potíž s bezpečnostním pásem. Mám ho zapnutý a za jízdy se mi stává, že mi signalizuje pípnutím, že není zapnutý. Máte nějakou radu než ho nechám vyměnit? Díky. P. Ahoj jsem tady nový, tak prozkoumávám témata. Mám 3 měsíce OII 1.9 TDi, r.v. 2006. Měl jsem stejný problém. Stačilo mi vyfoukat bordel, prach z mikrospínače v zámku pásu. Já to udělal brutálně, bohužel, rozslouskl jsem černé plastové krytky kolem zámku pásu, pak jsem viděl, že je tam bordel, tak jsem ty žmolky vyfoukl sprejem se stlačeným vzduchem na počítače, pak mikrospínač prostříkl kontaktolem. Když jsem ověřil , že už to nehází chybu, tak jsem ten kryt po čase slepil. Byla to katastrofa, jel jsem do Berlína a pípalo to celou cestu, taď jsem najel už x kilometrů a je ticho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miki0 Odesláno Květen 4, 2016 Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 nevie niekto kod na vypnutie pásov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 pripojis sa do budikov a upravis kodovanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 A jak se udělá, aby se signalizoval nezapnutý pás i u spolujezdce? Nevíte někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekdosty Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 mám stejný dotaz, během jízdy třeba nejsem připoutaný a nic mi nehlásí že nejsem připoutaný.... mám strach aby fungoval airbag a tak dále, mám octavii ii rok 2006 z holandska, je možné že se ještě pípaky na pásy v tomto modelu nedělali ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Signalizace pásu nemá nic společnýho s airbagem. S největší pravděpodobností to máš vypnutý v diagnostice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
break006 Odesláno Červen 18, 2016 Sdílet Odesláno Červen 18, 2016 Ja som mal tiež problem že to pípalo aj ked som bol pripútaný. Štikačky a rozcvakol som kabel a ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.