Přejít na obsah

Nefungujuci tachometer a "skakanie motora"

Guest Duni77

Doporučené příspěvky

zdravim ... potrebujem poradit. Mam problem s Octaviou 1. Stava sa mi, ze mi prestane fungovat tachometer a vtedy mi pri nizkych otackach " skace " motor ( auto pocas jazdy poskakuje ). Ked mi funguje tachometer, auto funguje bez problemov. Neviete v com moze byt problem ?? dakujem

Odkaz ke komentáři

dělá mi to samí, občas funguje tachometr a občas ne, hlavně když sednu do auta tak prvních cca 500metrů a i se začne hýbat ručička na naftu a právě i začne poskakovat motor jak tu píše kolega a pokud tachometr funguje tak je vše ok. jinak otáčkoměr funguje, pouze tachometr a pak začne blbnout i ručička na naftu, prosím moc o radu reším to už asi 2 měsíce a potřebuju to už zjistit díky

Odkaz ke komentáři

Ked nam nefunguje tachometer, tak rucicka na naftu nam robi presne to iste - hlavne v zakrute nam padne uplne dole. Otackomer nam nastastie funguje .. tak, viete nam niekto poradit kde moze byt problem ?

Odkaz ke komentáři

tam nic nenajdem pokud ten problem občas dělá a občas ne, to by musela bejt náhoda když bych tam přijel a tach. nefungoval, protože víc funguje než nefunguje, ale co říkalo pár lidí tak to chce zkontrolovat v palubce všechny dráty a štekry,což budu muset udělat brzo

I když závada momentálně není, tak v chybovém hlášení bude zapsaná jako sporadická. Ta diagnostika by nebyla marná. Případně vymazat chyby a až to zase udělá znovu zkouknout, co se tam objevilo.

Nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

tak dneska jsem to vyřešil měl jsem přerušený kabely který vedly k tachometru ale našli jsme je až pod kaslíkem jelikož tam musel vezt tachograf tak si tam s tím někdo hrál a proto to ztrácelo kontakt tak to elektrikář spravil a je to vše ok, budeš mít taky někde problém v kabelech,

Odkaz ke komentáři

zdravim :) potrebujem vasu radu, mam problem s Octaviou 1. Ked idem na aute tak pri nízkych otackach trha, skace, ale ked jej riadne pridam tak ide v pohode a taktiez vo vyssich otackach ide v pohodke. bol som s nou aj na diagnostike a nevedeli mi poradit. Rok vyroby je 2004, kod motora je ALH, je to 1,9 tdi 66kw, na tachometri ma 194 456 km, ale urcite su stiahnute....dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...