Radas Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Poslední dobou jsem zjistil, že mi subwoofer sepne až po nějaké době(nepravidelně, ale nikdy ne hned po zapnutí rádia).Prohlédl jsem tedy kabely a poléčil kontakty očištěním, ale i přesto je vše beze změny. Pokud se dotknu repra tak jemně rezonuje jakoby tak na 2% výkonu a po chvilce jízdy sepne a jede jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 tak jeste projdi zesilovac... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Zkus odpojit remote od rádia a zapoj ho přímo na + a vyzkoušej jak to hraje. Mohl by to dělat vadný remote výstup rádia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Nooo ten me nenapadl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Zkusit udělat co píše squirrelcze, pokud změna nebude žádná, tak je chyba nejspíš v zesíku. Pokud to bude v zesíku, tak tam asi bude někde na desce studený spoj a to se dá lehce opravit. Měl jsem v zesíku, který se chystám dát do auta taky studený spoje (zesík nešel) a po opravě zase funguje. Kdyžtak můžu poslat kontakt na opravdu dobrého chlapíka z Prahy, který kvalitně opravuje audio systémy a za super ceny (reklamu ale nikomu nedělám...) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) Tak že jednoduše odpojím remote od zesilovače a na jeho místo připojím +12V.Píšu to správně Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Odpoj remote a propoj si to normalne. na zesu na svorkovnici z napajenim...Na vyzkouseni... A kdyby to bylo remotem z radia tak si ho pak odnekud natahnout idealne za klickem a pak treba na vypinac... ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Dnes jsem na remote na zesáku naměřil při zapnutém rádiu 13,2V a zesák je ticho tak předpokládám,že bude něco špatně uvnitř,možná studeňák jinak zesák je Blaupunkt GTA 2 special MK II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 100% bude problém v zesíku. Pokud nechceš kupovat nový zesík, protože sám ho s největší pravděpodobností neopravíš, tak se obrať na tohoto opraváře http://www.autohifiservis.cz/servis.html . Je v tom fakt dobrej, opravoval mi zesík i hifi věž a věc kterou chceš opravit můžeš poslat poštou a kompletní oprava mého zesíku i s poštou vyšla okolo 500,- což si myslím je super cena a to mi ještě změřil i skutečný výkon zesíku, protože většinou to co je uvedeno na štítku nesouhlasí s realitou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 jj...Pavel je super borec a opravdu umi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Máš Spooky taky nějakou zkušenost? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Znam ho z AHC ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Aha, tak to jo, já jsem si ho právě taky našel na AHC a jsem s jeho slažbama fakt spokojenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Konny. Tady klukum, taky neco opravoval... Ja uz mu asi 4roky vozim zes aby me ho zprovoznil z dalkacem,ale nejsem schopen to vyndat z auta... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucky 154 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Ahoj Všichni stavím hudbu do octavie 2 combi rok vyroby 2009 a je tam colombus ten chci zachovat potřebuji poradit jak mam zapojit a na co vypinač abyh mohl subowofr kdykoliv vypnout kdybych potřeboval ale zpusobem kdybych na to zapoměl aby mi to nevybilo baterku dík snad mi poradite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 za klicek a prez vypinac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.