Přejít na obsah

Subwoofer problém

Radas

Doporučené příspěvky

Poslední dobou jsem zjistil, že mi subwoofer sepne až po nějaké době(nepravidelně, ale nikdy ne hned po zapnutí rádia).Prohlédl jsem tedy kabely a poléčil kontakty očištěním, ale i přesto je vše beze změny. Pokud se dotknu repra tak jemně rezonuje jakoby tak na 2% výkonu a po chvilce jízdy sepne a jede jak má.

Odkaz ke komentáři

Zkusit udělat co píše squirrelcze, pokud změna nebude žádná, tak je chyba nejspíš v zesíku. Pokud to bude v zesíku, tak tam asi bude někde na desce studený spoj a to se dá lehce opravit. Měl jsem v zesíku, který se chystám dát do auta taky studený spoje (zesík nešel) a po opravě zase funguje. Kdyžtak můžu poslat kontakt na opravdu dobrého chlapíka z Prahy, který kvalitně opravuje audio systémy a za super ceny (reklamu ale nikomu nedělám...) ;)

Odkaz ke komentáři

100% bude problém v zesíku. Pokud nechceš kupovat nový zesík, protože sám ho s největší pravděpodobností neopravíš, tak se obrať na tohoto opraváře http://www.autohifiservis.cz/servis.html . Je v tom fakt dobrej, opravoval mi zesík i hifi věž a věc kterou chceš opravit můžeš poslat poštou a kompletní oprava mého zesíku i s poštou vyšla okolo 500,- což si myslím je super cena a to mi ještě změřil i skutečný výkon zesíku, protože většinou to co je uvedeno na štítku nesouhlasí s realitou ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...