Humo112 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 na vodicovej strane mi z nicoho nic uplne zozslalbi oba reproduktory ani vyskac ani basak skoro nic nehra viete mi poradit ake repro tam ide da sa to objednat aj niekde inde ako v skodovke ? bol som v skodovke a tam mi podla vinka nacitali ze v dverach mam iba jeden reprak ze vyskac tam ani nema. takze ani nevedel povedat cislo dielu. ta moja skodovka pri dome je nejaka divna este niekdy som tam nic kladne nevyriesil. Pripadne nie je to nejakym nastavenim ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 To bude problem skor v radiu, popripade v kabelazi a nie v samotnych reprakoch. Alebo pozri nastavenia radia, ci to nemas nahodou nastavene na P stranu. Este by som skusil pozriet CAN, ci nie su povytiahnute piny zo svorkovnice, no nemyslim si. Kazdopadne by som dal premerat signal repro nejakemu sikovnemu elektrikarovi, no najprv vyskusaj nastavenia v radiu. BTW, ak nemas soundsystem, tak tam mas toto: http://www.cc-autodily.cz/reproduktor-basovy-2 http://www.cc-autodily.cz/reproduktor-vyskovy-2 Inak pekna vizitka takeho autorizaku, ze nevedia ani klientovi normalne poradit, nakopat ich do riti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Humo112 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Bol som u elektrikara a ten mi to kukol cez diagnostiku a bolo to bez porchy. Tiez povedal ze je to zlavlastne. Dalej sme to neriesili nastavil som to viac na L stranu a tym som to vyvazil. Uvidime co cas ukaze co odide skor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Nazdar ja som mal ten isty problem a vies v com to bolo elektrikar mi rozobral konektor k reprakom a tie piny boli zatlacene vobec nedoliehali a uz to ide pekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 chlapi, nevite co za typ repraku je v Laurin a Klement? Konkretne vyskovy? Nejak divne mi obcas zachrci levy vyskac... diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 ja bych mel mit doma vyskac, origo nepouzity, chtel jsem dodelavat zadni repro, ale uz jsem mel v klikach vyskace ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 MaroCZ a odkud jsi prosimte? Ja si asi zavolam do skodovky co davali za repro do toho Laurina, docela me zajima co to ma za parametry ale urcite by jsme se potom mohli nejak domluvit... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Ostrava, ale myslim si, ze ty vyskace jsou vsechny stejny a nezalezi jakou mas vybavu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 no zkusim to jeste nekde vystrachat, pac je to opravdu skoda hraje to fakt hezky az na ty vysky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 (upraveno) Pokial sa nemylim Sound System ma silnejsie repro oproti klasickym :) Upraveno Květen 14, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 O moc silnejsie nebudu, ale rozdiel je hlavne v tom, ze klasika ma jeden reprak na vysky a jeden na stredobassy....a SS ma na kazde pasmo zvlast repro, cize vysky, stredy a bassy po jednom...samozrejme ratam len jedni dvere :) Vyskove repro by mali byt v kazdej rovnake. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Podla toho co sme pozerali s Rolbom bol rozdiel vo vyskach normal vs. SS ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 nejsou u normal jsou 4 Ohmove a u SS jsou 2 Ohmove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 No jedine, lebo to ide ja tak cez ext. zosik :) ...ale myslel som vykon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 SS má výkon na reproduktorech o cca 2W vyšší a ještě menší ohmážm tak že výkon je pak znatelně vyšší, výškový reproduktor si z celého systému bere cca 10% tak mu stačí jen pár watů, bohužel citlivost reproduktorů je tabu a ta je dost důležitá pro výkon zesilovače. SS face má pro přední dveře každý kanál zvlášť, v zadu je výška paralelně se středem a výhybku tvoří jeden kondenzátor :-) čili 10 kanálů, starý SS má 8 kanálů, přední dveře jsou zapojené stejně jako zadní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Princes a h2oenergy diky moc kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 nz, rád pomůžu popřípadě namontuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Mam v budoucnu plan dodelat do zadnich dveri repro a asi nejspis origo podle mne hrajou docela dobre tak chci se zeptat jestli predni repro jsou velikostne stejne jak ty vzadu? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Predek 20, zadek 16, vysky jsou stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Diky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Jeste jedna otazka pujdou dat mensi repraky do zadnich dveri? Mam moznost mit repraky z fabie II a podle me informace tam maji byt 13ky. Pujde to tam dat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vendoo Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Predek 20, zadek 16, vysky jsou stejne sorry ze ozivujem thread, ale dnes som mal moznost pocuvat zvuk vzadu v mojej oct2predfl a vysky sa mi zdaju uplne ine, aj stredobas (to je samozrejme) celkovo zadok hra tak zvlasne, taky "tlmeny" zvuk ako keby boli tie repro pod vodou nastavenie radia stream na neutral cim by to mohlo byt ze vpredu vysky celkom v poriadku, ale vzadu uplne ine? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Přední a zadní výšky jsou od výrobce stejné. Chce to cd s písničkou která má více výškových složek než basových a pak zkoušet poslouchat. Pokud nejsi první majitel tak se podívat jestli někdo repro neměnil, často se dělá že se mění třeba jen výškové reproduktory. Teoreticky poznáš když do mřížky zasvítíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vendoo Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 ak mas nejaky tip na pesnicku, stiahnem a otestujem, repro su na 99.9% povodne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bohus258 Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Vendoo nasiel si nejaku taku pesnicku a vyskusal si? som zvedavy jak fakcia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vendoo Odesláno Květen 17, 2016 Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Mno takto, ja moc nepocuvam "basovu" hudbu, uplne special som nic nestahoval, pocuval som normal z prehravaca co slo, ale pravdepodobne to ma na svedomi nejaky studeny spoj, pretoze o par dni jak som to napisal som prisiel do auta, nastartoval, a viola zvuk krasny, vpredu aj vzadu (vzadu vysky len mierne ine, tipujem ze to nerobia vyskace ale mid-bassy, ktore su uplne ine vzadu a predsalen sa tam ten zvuk mixuje, to by som musel odpajat basaky vpredu/vzadu aby som 100% porovnal vysky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.