Přejít na obsah

original repro


Doporučené příspěvky

na vodicovej strane mi z nicoho nic uplne zozslalbi oba reproduktory ani vyskac ani basak skoro nic nehra

 

viete mi poradit ake repro tam ide da sa to objednat aj niekde inde ako v skodovke ?

 

bol som v skodovke a tam mi podla vinka nacitali ze v dverach mam iba jeden reprak ze vyskac tam ani nema. takze ani nevedel povedat cislo dielu. ta moja skodovka pri dome je nejaka divna este niekdy som tam nic kladne nevyriesil.

 

Pripadne nie je to nejakym nastavenim ?

 

Diky

Odkaz ke komentáři

To bude problem skor v radiu, popripade v kabelazi a nie v samotnych reprakoch. Alebo pozri nastavenia radia, ci to nemas nahodou nastavene na P stranu.

Este by som skusil pozriet CAN, ci nie su povytiahnute piny zo svorkovnice, no nemyslim si. Kazdopadne by som dal premerat signal repro nejakemu sikovnemu elektrikarovi, no najprv vyskusaj nastavenia v radiu.

 

BTW, ak nemas soundsystem, tak tam mas toto:

http://www.cc-autodily.cz/reproduktor-basovy-2

http://www.cc-autodily.cz/reproduktor-vyskovy-2

 

Inak pekna vizitka takeho autorizaku, ze nevedia ani klientovi normalne poradit, nakopat ich do riti :facka:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

SS má výkon na reproduktorech o cca 2W vyšší a ještě menší ohmážm tak že výkon je pak znatelně vyšší, výškový reproduktor si z celého systému bere cca 10% tak mu stačí jen pár watů, bohužel citlivost reproduktorů je tabu a ta je dost důležitá pro výkon zesilovače. SS face má pro přední dveře každý kanál zvlášť, v zadu je výška paralelně se středem a výhybku tvoří jeden kondenzátor :-) čili 10 kanálů, starý SS má 8 kanálů, přední dveře jsou zapojené stejně jako zadní.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o rok později...

Predek 20, zadek 16, vysky jsou stejne

 

sorry ze ozivujem thread, ale dnes som mal moznost pocuvat zvuk vzadu v mojej oct2predfl a vysky sa mi zdaju uplne ine, aj stredobas (to je samozrejme)

celkovo zadok hra tak zvlasne, taky "tlmeny" zvuk ako keby boli tie repro pod vodou

nastavenie radia stream na neutral

cim by to mohlo byt ze vpredu vysky celkom v poriadku, ale vzadu uplne ine?

Odkaz ke komentáři

Přední a zadní výšky jsou od výrobce stejné. Chce to cd s písničkou která má více výškových složek než basových a pak zkoušet poslouchat. Pokud nejsi první majitel tak se podívat jestli někdo repro neměnil, často se dělá že se mění třeba jen výškové reproduktory. Teoreticky poznáš když do mřížky zasvítíš.

Odkaz ke komentáři

Mno takto, ja moc nepocuvam "basovu" hudbu, uplne special som nic nestahoval, pocuval som normal z prehravaca co slo, ale pravdepodobne to ma na svedomi nejaky studeny spoj, pretoze o par dni jak som to napisal som prisiel do auta, nastartoval, a viola zvuk krasny, vpredu aj vzadu (vzadu vysky len mierne ine, tipujem ze to nerobia vyskace ale mid-bassy, ktore su uplne ine vzadu a predsalen sa tam ten zvuk mixuje, to by som musel odpajat basaky vpredu/vzadu aby som 100% porovnal vysky)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...