Guest mad.jimmy Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Ahoj chtěl bych se zeptat. Mam octávku rv.99 1.9.Tdi 81 kw. Po zmeření odběru proudu v klidovém režimu jsem naměřil 0,28 A, čož je prý dost. Pokud však odpojím pojistku z pozice 14 (dle manuálu vnitřní osvětlení) tak tento odběr klesne na přijatelných 0,06 A. Veškeré osvětlení (stropní, zadní stropní madla, odkl. skřínka a kufr) jsem odpojil a odběr je pořád 0,28 A. Nikde jsem nenašel, zdali pod tuto pojistku nespadá ještě něco dalšího, kdy ale po jejím odpojení nejdou např. stahovat okna. Prosím poraďtě. Již tento problém řeším dlouho a chtěl bych ho konečně vyřešit. Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Mě se taky vybijela baterka, nechtělo se mi s tim hledat, tak jsem to dal autoelektrikářum a oni našli poškozený kabely v průchodce do LP dveří. Tak zkus překontrolovat toto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mad.jimmy Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Mě se taky vybijela baterka, nechtělo se mi s tim hledat, tak jsem to dal autoelektrikářum a oni našli poškozený kabely v průchodce do LP dveří. Tak zkus překontrolovat toto. Jo tam je to na sr....y. v LP jsem viděl dva překlesaný v pravejch předních jeden. zkusim to buď sletovat a nebo dam do všech dveří jinou kabeláž. díky za radu. snad to pomůže . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 celá nová kabeláž není špatnej nápad ale já to dělám tak že ty přetržený nastavím kouskem drátu ,sletuju a dám do smrštovačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mad.jimmy Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Jo tak promárně, to tak řešit budu. no pokud to tim fakt bude, budu neskutečně štastněj. Tenhle problem řešim cca 5 let. Bylo to i ve značkovejch servisech a nikde mi vlastně neřekli jak závadu odstanit. Díky všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.