MartinRS Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Ahoj Vláďo,To že máš krásné auto není nic nového :-))))ale založil si pěkné téma moc krásně popsané.....přeji mnoho uspěchů a někdy se zastav :-))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Moooc pekna oktule a ta barvicka hmmmm... Proste nema chybu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Tak po kratsim patrani jsem te nasel :D (videl jsem foto na fb) tak jsem si te nasel aybch ti oktavecku pochvalil ;) nadhera se na to auto koukat :) cloveka to motivuje do dalsich uprav :) neco pro me novacka :P Ahoj díky za pochvalu :) ono já jsem se nechával motivovat hodně dlouho :D delší dobu jsem to měl v sérii. Tahle sekce je super taky koukám co bych udělal :) Koukám že máš taky šedou stone to sme parťáci :D Ahoj Vláďo,To že máš krásné auto není nic nového :-))))ale založil si pěkné téma moc krásně popsané.....přeji mnoho uspěchů a někdy se zastav :-))) MRS. Určitě se zastavim zase na tebe něco vymejšlim :D :D kdyby si věděl o nějakém pěkném DX dej mi vědět :) Moooc pekna oktule a ta barvicka hmmmm... Proste nema chybu ;) Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Máš ji parádní. Doufám, že se někde nepotkáme at ti to budu moct okouknout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Snad dorazis do Žamberku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Jasný Ladis pojede se mnou za CleanFreaks :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 :) když budu moct rád se někam podívám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Moc pěkná oktávka tohle :) Jen tak dál. A neřeš to, oni to přehání. Zase tak to nedrncá :) Mně se jezdí v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) Ahoj nevím kam to dát abych nespamoval tak to dám k sobě. :D Dneska za mnou přijel můj společný kamarád s čubečníkem který už snad taky bude brzy na clubu. Má O1 předface rok 1997 tmavě modrá metla. Po sundavání lišt se mu bohužel na některých místech odloupl i lak tak jsme se dali do korekce. Auto se důkladně opláchlo Kärcherem včetně motoru a podvozku. Umylo syntetickou mycí rukavicí Microfiber madness Incridimitt, šampon Race glaze Aqua bath. Mytí silně zašlých alu kol - 2x po sobě Blue gel od Valet pro a po usušení nakonec Iron X gumování zbytků lepidel speciálním gumovacím kotoučem odmaštění nitrem strojní leštění karoserie hrubým kotoučem a pastou Menzerna FG400 umytí a odmaštění oken Izoprophyl alkoholem smíchaným s destilovanou vodou impregnace pneu Traditional tire dressingem od Valet Pro sundání podznačníků a podlepení spz lakování plastového krytu loketní opěrky retuše barvou Výsledek na zanedbaném autě byl obrovský pěkně se vylupuje a majitel plánuje další vylepšování už je taky lapenej :D jako my ostatní :D Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Dobrá práce tak se to má dělat a koukán na fb na fotky a přípomíná mi to modřany je to pravda??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) Dobrá práce tak se to má dělat a koukán na fb na fotky a přípomíná mi to modřany je to pravda??? :D Si znalec :D už jsem tam dodal i fotky Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 ne poze bydlím kousek od tebe v písnici a v modřanech to trochu znám.. že je to pod poliklinikou?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 JJ se někdy zastav když bydlíš takhle kousek :) často něco dělám na autech venku kdyžtak ti pošlu do sz číslo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 já ti ho poslal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 já též :) jinak dneska jsem ti fušoval do řemesla čistění... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Fakt kde je foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 u mě ve vlákně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Dobrý jedeš meguiars jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Taky bych to potreboval rozlestit...Asi si za vami kluci udelam vylet..:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) hele spíš už jen dodělávám... mám už na deatiling shopu vybráno za cca 7tis převážně od doda a valet pro... Tome jen přijeď bude aspoň sranda :D Si teď tak uvědomuju že na tebe nemám číslo můžeš mi ho pls poslat SZ??? :D Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Taky bych to potreboval rozlestit...Asi si za vami kluci udelam vylet.. :) Určitě něco vymyslíme dneska to byla taková rychlovka jestli reaguješ na ty fotky té modré O1 z dneška. Dej vědět a vyladíme :D viz Clean Freaks na FB a sekce garage party jsou tam fotky z prací na autech které jsme dělali hele spíš už jen dodělávám... mám už na deatiling shopu vybráno za cca 7tis převážně od doda a valet pro... Tome jen přijeď bude aspoň sranda :D Si teď tak uvědomuju že na tebe nemám číslo můžeš mi ho pls poslat SZ??? :D To dobře znám detailing leze extrémně do peněz :D Jinak tady je to jak na seznamce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Limo: jj...bylo to na tu modrou ;) Jen prosimte to FB nejak nevim co je :D Ja jsem totiz mrtvej a neziju... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) Tome kdybys nekecal tvá druhá polovička tam je :D takže žiješ aspoň z půlky... Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Tome máš recht, je to jen žrout času, ale jak tam jednou vlezeš, tak už tam potřebuješ zůstat. Už jen kvůli rychlým kontaktům s lidma apod.. Takže se ti vůbec nedivím že: ,,nějak nevíš co to je" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Sterny: Sak taky draha polovicka od ty doby co ma fcb nezije ale preziva...;) Zavy: Mam telefon... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 To je jedno budu fotky prací přidávat i sem Čubečník plánuje založit sekci v detailingu tady na clubu kam budeme dávat fotky prací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 (upraveno) i snížené auto může být funkční :D Upraveno Duben 6, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Díky s tou zahrádkou a koulí mě baví :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.