janjoy Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 to je pohoda, když nemusí člověk po ránu škrábat zamrzlé auto, ať žije nezávislé topení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Peknej kousek... pači sa mi ..len tak dalej... ako si postupil so strešnym oknom?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 to je pohoda, když nemusí člověk po ránu škrábat zamrzlé auto, ať žije nezávislé topení ;) nooo, závist :) je to pěkná otrava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 střešní okno zatím čeká v teple, na zimu jsem chvátal hlavně s topením :) Ještě budu muset dodělat dálkové ovládání. Spouštění pomocí orig. hodin je ráno v pohodě, to odjíždím ve stejný čas, ale z práce jedu pokaždý jindy - to by se dálkáč šiknul ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Webasto Thermo Top... ...teď už může začít pořádná zima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak vítej do klubu Webastáku... :) U benzínu asi nejde tolik o starty, ale teplíčko uvnitř a neškrábat je k nezaplacení co... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Ty jo Husty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 nooo, závist :) je to pěkná otrava :) však proti škrábání jsou spreje, cákneš a za pár sekund setřeš stírátkem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Říká ten co tohle nezná a L@K nebude mít?? :lool: sory nedalo mě to.... :D Jo spreje apd kraviny používá každej...mechanickým pumpovat při -15 -20 je super na ruce a stejnak se ti okna mlžej po pár km a moc levný to není..s topením nemáš vubec starost..prostě sedneš,jedeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 no jasně, ale poměr cena/výkon sprej/webasto :D ale znám webasto a nemám a ani mít nebudu, benzíňák parkující v garáži to nepotřebuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 Pokud bereš cenu příplatkové výbavy tak chápu a asi bych taky jen tak nepořídil..jinak kolem 15 se dá dodělat jetý.. ;) Stejnak se v tom budeš časem vrtat... :lool: janjoy:Jak máš pořešný větrák..?Spíná hned po zapnutí topení nebo je přez nějakej modul,relé spožděnej rozběh a rychlost větráku..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 já to budu mít s vrtáním těžký (prodloužená záruka na 4 roky) vrtat se v tom chci, ale minimálně (5. vrata zkurvím kamera a křídlo), nárazník přední budu výhledově měnit a zuby nehty se budu bránit podvozku i když tam je sportovní sníženej origo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 on ti ten podvozek stačí, jsem na tom podobně a nechám to origo sportovně snížené, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 větrák se mi spíná až v okmažiku kdy začně topení hřát. Je to vyřešený již v elektrice topení. Je to připojené na 2. rychlost větráku Včera jsem dal do auta raději silnější baterii 56Ah ;) Dával jsem do auta straší topení (rok výroby topení je 2004) a zatím šlape dobře. Je jsem se ještě nedostal k zapojení dálkového ovládání - chybí mi anténa... kdybych mohl parkovat v garáži, tak bych Webasto do auta taky nedával. Ale když už parkuju venku a nemám na léto klimačku, tak jsem si pořídil na zimu topení :) zde je pár foto z montáže topení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 moje Fabie dostala před měsícem první a včera i druhou sestřičku... konečně je správný důvod být na Octaviaclubu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 koukám hezká červená 4x4 :) gratulace, ale tvoje je asi ta bílá že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 ještě se stále rozmýšlím, ale asi u mě zůstane bílá a kombíka přenechám bráchovi. Byť je 2.0FSI žíznivější, jízda s ním je větší pohoda, navíc výbava je taky lepší. I ten světlý interiér má něco do sebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Pěkně Honzo , ta jízda s tím dvoulitrem musí být fakt pohodička, jen jak píšeš, ta spotřeba by mě deptala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 spotřeba zas tak hrozná není. Svižná jízda Bruntál-Praha za 7,0l/100km - okresky stovkou, dálnice 140-150. Kombík to měl za 5,9l/100km. Jenže FSI nebylo skoro slyšet a traktor duněl celou dálnici ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 nech si benzín, nenech se namlsat čtyřkolkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 20, 2012 Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 gratulace, já bych šel určitě do TDIčka.. 2,0 FSI je žrout a nejede :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 již jsem se rozhodl. U mě zůstává bílá, kombík putuje k bráchovi ;) FSI je nyní v servise na lakování bočnic a výměnu těsnění dveří (v rámci záruky). Každopádně se budu snažit jí vyměnit za kombíka 1.8TSI 4x4 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 a tak to paseš po libůstce, to bych chtěl taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 vyzkoušel jsem si díky výmolu na cestě, jak padne na auto dojezdová 18" rezerva ;) Při troše času jsem natřel zadní třemny do stejné barvy jako přední. Když už jsem měl jen 3 zimní kola, došlo na přezutí na letní :) Druhé auto je po zásahu Garnyho připraveno na další porci kilomterů. Preventivně dostalo nové rozvody, olej a filtry a na léto má připravené nové obutí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.