Myš Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 nemám vozejk, takže bys mě musel vzít do tvýho B) já spíš přemejšlím, že pojedu do bolky do škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 no keby ze xces ist len tu na rozkoš tak klidne napis na fb...by sme sli okolo 13 00 kouknout ..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Lovu zdar na rozkosi ;) pripadne se tam uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Květen 30, 2015 Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 tak bol si na tej rozkosi ??? som tam videl pri merani hluku takuto modru octaviu :D ale nikde sofera..ze aspon ruku podam..;) ak bola tvoja tak pekna skodovečka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Jaaa sem tam byl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 ahoj ahoj pokud myslis tuto, tak jsem to byl ja. Kdyztak tedy nekdy priste. Milovicke valky jedem a nejake dalsi akce . =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 presne presne...to je ona :) mas to hezhky..;) to H@nz...jo videl som auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Tak dostal jsem se do top 10 v hodnoce i ale nemam hudbu interier a motor udelanej jeste takze body nic moc... priste to bude lepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 hele o hodnocení na rozkoši bych nemluvil :D :D :D to sou hrozný homoušové :D jak může mít 3. místo týpek se ztuzinovanou oktávkou se spojlerama který sou dobrý tak v zimě na sníh a potaženou palubkou nákou žlutou sra.kou z plyšáků a na sedačkách žlutý potahy s tou gumou co má muj děda ve fábii? :D to nééé to mě fakt dostalo :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Jo taky me to to trochu nasr.. ale jinak fajn akcicka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 no mě to jen utvrdilo v tom že dokud nebude jiná porota tak tam už nepojedu, loni sem dostal aspon to véčko a to sem ještě neměl sedačky a modrý kola atd a ted sem to nedostal a mám to o mrtě lepší :D byl sem tam třikrát a už tam nepojedu, stejně je na tom dobrý jen to prostředí ale program žádnej atd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Jo to je asi fakt my mame super partu lidi takze i kdyby to tam stalo za ho... my si to uzijem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 hele o hodnocení na rozkoši bych nemluvil :D :D :D to sou hrozný homoušové :D jak může mít 3. místo týpek se ztuzinovanou oktávkou se spojlerama který sou dobrý tak v zimě na sníh a potaženou palubkou nákou žlutou sra.kou z plyšáků a na sedačkách žlutý potahy s tou gumou co má muj děda ve fábii? :D to nééé to mě fakt dostalo :D :D Hele, ten s tou divokou octávkou to dostal asi za výdrž, protože tam nebyl poprvé... Na Rozkoš holt stačí i tohle, a je to smutný, protože bych tam našel mnohem, ale mnohem hezčí octávky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Drobkac: ty jo tvá vypadá teda fakt pekně ty jo nemáte nekde fotku tý žlutý, to by mě zajímalo teda co to je, když to bylo 3 :D jinak já se tam jako každej rok nedostala a mám to asi 5km od baráku :D, ale bohužel jako vždy bejvá peknejch max 10 aut a třeba hodnotit zda máš muziku a motor mi přijde ulet, o tom to přece není, nekdo na to vubec nejede, tak to počátat do celkovýho hodnocení mi přijde jako slušnej ulet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Treba moji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 jo tak já sem tam byl taky s dobrou partou, třeba s Michalem jak má tu fialovou xsaru pak chlastal i s váma když sme odpadli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 na každýmm velkým strazu je lepší bejt s partou když to ja na víkend, jinak by tam člověk asi zhebl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 tak tak ako pise misa...s partiou je vzty lepsie... :D bohuzial mysa mala dake pracovne povinnosti tak si nenasla cas na projizdku s HONDOU :D tak ale ked bude cas tak mozme len tak z legrace dat kaffe niekde v skalici alebo na vysokove..;) nech dorazia ludia aspon tu z okolia...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 (upraveno) hele jooo, já nevím kdo spěchal kuli počasí :D, jinak bych to stihla :D já sraz tak v náchodě, vysokovo je do kopce a to se mi na kole asi nebude chtít :D :D pánové, rozdávali ste letáčky klubu aspon ??? Upraveno Květen 31, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Já si myslim že by jsme klidně někam zajet mohli ne ? Bud to jidlo jak bylo řečeno a nebo třeba bowling ? Že by jsme se sešli, zahráli si a pokecali. Co říkáte ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 No já mám ted víkendy nabitý a přez tejden sem furt někde pryč, jezdim po republice :/ takže jediné vejk ale dost dopředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 tak za mě bych bowl nechala třeba na zimu, ted přes léto bych byla pro nějakou venkovní aktivitu když už každopádně jelikož pomalu začínaj dovolený, tak bude asi težký se na něčem dohodnout a taky je to samej tuningovej sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 (upraveno) nechysta sa nekdo na RALLY ORLICKE HORY ?? Upraveno Červen 7, 2015 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 (upraveno) já se chystám na Legendy no odezva na nějaký zábavnější sraz tedy nic moc Upraveno Červen 11, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenley Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 nekdo do chatky na oc sraz?2 mista volna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brianrz Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Zdar lidi funguje to tu trochu??konkrétně HK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 do chatky já ne, bych se tam bála :D :D, já asi stejne pojedu jen na otočku Brianrz: vidíš jak to tu funguje ne všichni na to hází bobka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 My pujdem asi do stanu. Chatky smrdeli hrozne :D Tak muzem neco naplanovat na chvili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 no já čekala koho potkám na legendách a vono nikoho :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Tam byl rolba atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.