Přejít na obsah

OII stefany

Doporučené příspěvky

Tak panove,nechal jsem si umyt auto a vycistit vnitrek...auto umyto rucne a uplne paradne..zadna moucha proste nikde nic a to se tyka i mrizek u narazniku atd.vnitrek umyt a vycisteni nikde ani smitko a po prachu ani pamatky....vycistene byly sedacky koberce,vylestena palubovka,vysaty kufr...cele auto krome stropu..delal to borec doma a asi 7hodin prace....cena za vse 500kc...takze luxus a spokojenost jen podotykam,ze jsem mel v aute bordel jak prase.......

post-289-1254484349_thumb.jpg

post-289-1254484389_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

wrccko: to je jasný, ale chtěl jsem poukázat na rozdíl v tom dát 500 Kč do čistících prostředků a drbat se s tím půl dne nebo si to nechat vypucovat za stejnou cenu. Přesto si to auto vyčistím raději sám :lol:, navíc neznám nikoho, kdo by to za takovou cenu nabízel, ceny se pohybujou tak nějak jak psal Roman

Odkaz ke komentáři
to ti dělalo nějaký vietnamský ditě ne??? ty vole to je otročina... doufám, žes mu pustil nějaký dýžko... :lol:

Vorlajz platil to otec,kdyz jsem byl na dovolene a daval mu 600kc a on odmitl,ze je to dost davat o kilo vic a tak to s nim nakonec ukecal na 550kc.ale aspon vim kam budu vozit auto na umyvani......

Odkaz ke komentáři
7hodin? tak 2-3hotky a 4 at nežeru a neni co dělat.ja čistim štětečkem i kolejničky pod sedačkama :lol: ale za 500kč takova drbačka to bych nedělal :smich:

urcite se to cisteni da udelat rychleji,ale kvalita byla uzasna...na narazniku nebyla znamka ani po jedne musce....proste parada a ja bych to nedelal ani za 1000kč

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dnes probehl servis najeto 182tisic km...rozvodovy remen....1500kč

vodni pumpa..........1062kč

kladka rozvodu napinaci..1883kč

kladka rozvodu vodici........870kč

klinovy remen..............330kč

chladici kapalina ...............150kč

olejovy filtr.......................200kč

olej longlife 4litry...........1240kc

prace...................1000kč

CENA CELKEM......8235KČ

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...