škodik Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 moc pěkný,hlavně až tam budou i ty blinkry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 (upraveno) moooc pěkná práce pane.Snad se taky jednou dočkám černejch světel... Upraveno Leden 12, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 jsem rád že se líbí blinkry sou objednaný tak až dorazej tak to tam hned naoperuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 PISE HOBLIK SPATNE JSEM PREPNUL PROFIL : Hlavne at s blinkrama nemas podobnou smulu jako ja, objednal jsem v OB autodily a prisly mi dva cerne blinkry, bohuzel dva leve, a dosud mi nebyli schopni poslat spravny zpatky.....:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 vypadá to fakt dobře hned to auto vypadá jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 PISE HOBLIK SPATNE JSEM PREPNUL PROFIL : Hlavne at s blinkrama nemas podobnou smulu jako ja, objednal jsem v OB autodily a prisly mi dva cerne blinkry, bohuzel dva leve, a dosud mi nebyli schopni poslat spravny zpatky.....:-( no ty voe...třeba mi přijdou dva pravý .. ne vážně jako do hradce se mi kvuli tomu jet nechce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Tak se to resi tak uvidime :)ale doufam ze podruhe stejny problem mit nebudes. kazdopadne ja sem dostal dve krabicky :)na jedne napsano velky R na druhem L a vevnitr dvakrat blikac L :)sem byl nasrany jako krava jelikoz dosly pred vanoci :)a zatim mam porad jen jeden .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 No to se ti nedivim taky bych byl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 jak vidim, je to moc pekne..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 tak sem dnes našel aktuální foto bejvalý felušky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 AJAJAJ :) SNAD TAK NEDOPADNE I OCTAVIA BYLA BY ŠKODA TĚCH SUPER SVĚTEL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 AJAJAJ :) SNAD TAK NEDOPADNE I OCTAVIA :D BYLA BY ŠKODA TĚCH SUPER SVĚTEL no nesmí takhle dopadnout bo bych musel chodit pěšky a světla tam zatim byly dnes jen nazkoušku ještě se hřejou doma v teple :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Au, to muselo bolet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 tak sem to nevydržel a zkusil je na auto ještě bez černejch blinkrů .. Ty jo, ja ti neviim.. Na me to je az moc cernota.. ty vnitrky bych nechal chromovy, jenom ramecky bych laknul. Taky se bojiim toho, ze v nich pak bude para.. Mozna se na to vyprdnu, mam origo xenony s nivelaci.. a to auto musiim jeste prodat nejak v cajku.. popremysliim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) TYJO TYJO TYJO! :lool: TO BUDE DOKONALÁ BLACK EDITION !! ČERNÉ LETŇÁKY POŘÁDNÉ! a ještě můžeš být blázen jak Konwas a udělat si černé poklice na zimu ;-) Upraveno Leden 13, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Ty jo, ja ti neviim.. Na me to je az moc cernota.. ty vnitrky bych nechal chromovy, jenom ramecky bych laknul. Taky se bojiim toho, ze v nich pak bude para.. Mozna se na to vyprdnu, mam origo xenony s nivelaci.. a to auto musiim jeste prodat nejak v cajku.. popremysliim no černý to teda bude jak uhel ale co aspon mě všichni poznaj na dálku :) hlavně pomáhači a chrániči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Mi fusujes do remesla :)hlavni cernoch uhlir tady jsem ja :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Mi fusujes do remesla :)hlavni cernoch uhlir tady jsem ja :) já sem ještě malej uhlířek :( já chtěl jinou barvu jenže za tu cenu byla jen černá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) Ja sem nemel nikdy rad cernou :)ale jak jednou zkusis nejde jinak :)ja uz bych jinou barvu nechtel Mozna jeste tak bilou perlet bych prezil :) Upraveno Leden 13, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Ja sem nemel nikdy rad cernou :)ale jak jednou zkusis nejde jinak :)ja uz bych jinou barvu nechtel :) Mozna jeste tak bilou perlet bych prezil :( já měl černou lagunu a to bylo peklo na udržbu furt to bylo špinavý(asi tim že je to renault )octa snad bude lepší ...chtěl sem bílou ale zas ta laurin kůže je nejlepší do černý no možná ještě do šedý metly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 tak na udrzbu je to nejhorsi to mas recht :)hold je treba lestit lestit a lestit :)a svetly vnitrek to je druha takova past .)ale kdyz je oboji ciste tak dela kazdy....wooooooooow 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 to by mě zajimalo jestli bych aji rozdělal svetla na oII .koukal jsem že bych je koupil ale ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 TYJO TYJO TYJO! :D :D TO BUDE DOKONALÁ BLACK EDITION !! ČERNÉ LETŇÁKY POŘÁDNÉ! a ještě můžeš být blázen jak Konwas a udělat si černé poklice na zimu ;-) To víš! Když NEGR, tak pořádnej! http://www.youtube.com/watch?v=xIGYfa14j_A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Ja sem nemel nikdy rad cernou :)ale jak jednou zkusis nejde jinak :)ja uz bych jinou barvu nechtel :D Mozna jeste tak bilou perlet bych prezil :D Tak s tímhle se shodnu na 100%!!! :D :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 zítra se už musim vrhnout na face prdelky se už na to nemůžu koukat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 to máš pravdu,taky jsem to už musel předělat.a je to tak nejlepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 bude to rychlovka je to jen pár šroubků :D a pak mě čekaj pedály máte s výměnou nějakou zkušenost?abych se u toho nenervoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 tak sem dnes našel aktuální foto bejvalý felušky :P taky jsem měl něco podobnýho :D hele není to focený v Milešově ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 tyjo ten napis octavia a motorizaci maš nějak posunutou ne ? Pryč s tím vším !!! ;) teda až na logo škoda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.