Přejít na obsah

octavia 66kW

Doporučené příspěvky

to jo ale tiše mu jí závidim už přemejšlim jak bych to udělal abych si ji taky pořídil :palec:

No to ti věřím jeden čas jsem taky o tom vážně uvažoval ,ale to bych nesměl najezdit tolik km :angry:

Odkaz ke komentáři
o víkendech v Ústí a přes tejden všude možně po Praze ted mi psal že to půjde ještě o 1cm dolu :angry:

no já to myslela trochu jinak ale dík za info :lol: já myslela na té fotce že stojí na místě pro invalidy..proto sem to napsala :lol: ale dobrý..Roman když za mnou jednou přijel,taky neměl zrovna kam dát auto (bydlím na sídláku a místa k parkování jsou skoro pořád plné) tak to taky napůl šoupnul na invalidy ,někde bych měla mít fotku

ještě o centák dolu??hmm taky dobrý blázen :palec:

Odkaz ke komentáři
no já to myslela trochu jinak ale dík za info :lol: já myslela na té fotce že stojí na místě pro invalidy..proto sem to napsala :palec: ale dobrý..Roman když za mnou jednou přijel,taky neměl zrovna kam dát auto (bydlím na sídláku a místa k parkování jsou skoro pořád plné) tak to taky napůl šoupnul na invalidy ,někde bych měla mít fotku

ještě o centák dolu??hmm taky dobrý blázen :lol:

jo takhlééé :angry: no on neparkuje na invalidech jen tam couvnul pro porovnání vejšek :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...