VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 pěknááááááá...ty kola se mě líbí.............aspoň vím jak ty černé s leštěným límcem vypadají na tmavém autě.....pěnkééé cerrti...vidíš to...nezaniknou na tmavé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 vsemi: nojooo,už mlčíím noo :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jedna z cesty na xs car night No je vidět že jarin se má ještě co učit tohle je docela guut pěkně se leskne ještě párkrát a :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jj leskne se ,ale je to zblízka ee.. a lak asi v nedohlednu utratim peníze asi za něco jinýho,ale düležitějšího 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jen to neche někde přeleštit....pak to budě perfekt pokud se ti zdá ten lak už KO......pokud to není hluoké tak je nový lak zbytečný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jj leskne se ,ale je to zblízka ee.. a lak asi v nedohlednu utratim peníze asi za něco jinýho,ale düležitějšího čermi nech to přeleštit umějí s tím zázraky věř mi :D a stojí to něco kolem 4tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jen to neche někde přeleštit....pak to budě perfekt pokud se ti zdá ten lak už KO......pokud to není hluoké tak je nový lak zbytečný nn je to KO a zadní blatníky maj jinej odstín a to se asi nerozleští a budu spokojenej jen s novym lakem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 nn je to KO a zadní blatníky maj jinej odstín a to se asi nerozleští a budu spokojenej jen s novym lakem :) No tak aspoň něco chlape ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jiný odstín? to je lakované? tak na celolak si připrav pořádné prasátko.....ale osobně bych to první zkusil přebrousit a vyleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jj zadky jsou lakované ale blbě a na každym dílu je něco a renovace to určitě nespraví :) no to prasátko by by bylo ale ted ho musim použít na něco jinýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jéééééé... další auto 2in1 :smich: :) ;) určitě....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Jj to znám chlape tak ještě není všem dnům konec dnes jsem musel rozmluvit Radkovi prodej jeho krasavice měla jít na východ až na slovač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 (upraveno) jéééééé... další auto 2in1 :lool: ;) :D určitě....... právě že je to jen jedno,ale všechny díly co jdou přehodit sem sháněl v barvě a měnil bo má za sebou službu jako španělskej taxík... tak jako ta tvoje to vážně neni :lool: Upraveno Květen 27, 2010 uživatelem čermi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 Dneska mi dorazily nový korpusy xeníku tak doufám že to bude s tou svítivostí lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Honzíku v týdnu bysme rádi nějaký mini srazík,když bude houmik v Ústí..doufám že dorazíš..ještě musíme domluvit den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Dneska mi dorazily nový korpusy xeníku :) tak doufám že to bude s tou svítivostí lepší :) Ńo jen tiše závidím chlape a doufám že uděláš tu úpravu jak jsme o tom mluvily bude to hezčí než teď víc vyniknou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Ńo jen tiše závidím chlape a doufám že uděláš tu úpravu jak jsme o tom mluvily bude to hezčí než teď víc vyniknou :) jj udělam to mín černý i když takhle se mi to líbí víc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Příští týden musíme něco podniknout :) :( :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Příští týden musíme něco podniknout :) :( :) :D :D jasná hlavně aby tady bal jaryn a představil tu krasavici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 jasná hlavně aby tady bal jaryn a představil tu krasavici :) No s Jarynem se na 100% počítá jinak mu uděláme klíčový tuning na kapotu :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 No s Jarynem se na 100% počítá jinak mu uděláme klíčový tuning na kapotu :D :D včera jsme byli pro pop ventil u kamaráda a kdyby si ho zas viděl byl jak malý dítě :) mu řikám dělej namontujem ho a on že prej ho mám nechat vydechnout :( :) mi z něj jebne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 tak co úterý odpoledne ?(návrh houmika) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 tak co úterý odpoledne ?(návrh houmika) V úterý nemůžu chodim na cvíčo s dcerunkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 V úterý nemůžu chodim na cvíčo s dcerunkou acháá a do kolika?že bysme to dali třeba k večeru.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 včera jsme byli pro pop ventil u kamaráda a kdyby si ho zas viděl byl jak malý dítě :) mu řikám dělej namontujem ho a on že prej ho mám nechat vydechnout :( :) mi z něj jebne A co jste koupily za značku? měl jsem tu 2 auta u kterých po namontování ventilu to el. nebrala a neustále jim to padalo do nouzáku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 tak co úterý odpoledne ?(návrh houmika) Co se to tu dojednává a beze mě ???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Co se to tu dojednává a beze mě ???? :P přeci ten pidi srazík,pokud ňáký vůbec bude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 acháá a do kolika?že bysme to dali třeba k večeru.. :P cvíčo je tak do 18:15 tak jedině potom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 A co jste koupily za značku? měl jsem tu 2 auta u kterých po namontování ventilu to el. nebrala a neustále jim to padalo do nouzáku :) nevim co to je za značku je to takovej náš putovní :P akorát že čekal na mě až si koupim RS a já to zazdil TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 cvíčo je tak do 18:15 tak jedině potom tak když budou všichni pro,tak by to bylo v úterý na 18h a ty bys teda pak za námi dojel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.