MfM Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 pekne a hele nebylo by lepsi ten plech dat do kufru a pak ho prickvaknout gepkem nez ho davat takhle na palubku - osobne bych mnel velkej strah o poskozeni palubky! a hlavne "erbegu"! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 chudak mala :palec: :D do my nesmi nasednout vic jak 3 lidi :lool: no musí si na tu péčí nějak vydělat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 pekne :D a hele nebylo by lepsi ten plech dat do kufru a pak ho prickvaknout gepkem nez ho davat takhle na palubku - osobne bych mnel velkej strah o poskozeni palubky! a hlavne "erbegu"! nerad jezdim s otevřenym kufrem musim si koupit zahrádku;) a o bag se nebojim bo tam žádnej nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 to sou 2,75 nebo 3,00 metrove profili ? takhle sem je tam jeste nemnel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 CD a UD tudíž 3metry njn laguna na tohle byla lepší,ale zaplať pánbůh že už je z baráku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 dnes sem si koupil beige barvu na brzdiče sem zvědavej jak to bude vypadat ale to nejdůležitější je že sem sehnal kotoučovou nápravu ;) teď jěště mít chuť jí namontit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 tak sem se dostal konečně k předním brzdám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 no paráda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Vypadá tp dobře, super kontrast ! Akorát se ta bílá bude asi hůř udržovat čistá ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 díky Martin_TDI:je to béžová, ale s tim udržováním máš pravdu časem se to bude muset obnovit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Pekny! Jen mi prijde ze si nemel barvit ten kotouc.. stejne to nepujde videt.. Ja bych chtel taky nabarvit ale jeste nevim jakou barvu a kdy.. kde si sehnal barvu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 ja myslim, ze je to v klidu s barvou mam ty trmeny bily, holt to sem tam vezmu vapkou dukladne a kdyz to bude hodne spinavy, tak nejakym kartackem, zas tak bych se toho nebal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Pekny! Jen mi prijde ze si nemel barvit ten kotouc.. stejne to nepujde videt.. Ja bych chtel taky nabarvit ale jeste nevim jakou barvu a kdy.. kde si sehnal barvu? no právě že to trochu vidět je a nelíbilo se mi jak je to orezlý... barvu sem koupil v OBI nějaká syntetika to je bo béžovej hamerite sem nesehnal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Já natírám něčím podobnym mám dojem že se to jmenuje Alkiton a dělají ho v hodně odstínech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 octav moc pekna pane peckova. ja vzdycky koukam kde kdo mate nalepenou samolepku a nikdy ji nenajdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 tady jí mám já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 tak to vam uz nebudu vyrabet velky a budu vam posilat jen tyhle maly smejdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 tak teď sem si přivezl octuli od doktora byla na výměně silentbloků (TT)přední nápravy horního uložení tlumičů,hydroštelů a při tom i oleje . Bych nevěřil že to vážně s těma TT pukama tak zpevní :( .. teď mě ještě čeká výměna cooleru bo je z něj cedník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 tak teď sem si přivezl octuli od doktora byla na výměně silentbloků (TT)přední nápravy horního uložení tlumičů,hydroštelů a při tom i oleje . Bych nevěřil že to vážně s těma TT pukama tak zpevní :( .. teď mě ještě čeká výměna cooleru bo je z něj cedník :P a já to opět nezkouknu..nezlob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 tak teď sem si přivezl octuli od doktora :P byla na výměně silentbloků (TT)přední nápravy horního uložení tlumičů,hydroštelů a při tom i oleje . Bych nevěřil že to vážně s těma TT pukama tak zpevní :( .. teď mě ještě čeká výměna cooleru bo je z něj cedník :D Kua už se těším. Hydrošteli jsme měnili minulej víkend s rozvodama, dneska ráno kámoš něco málo dodělal schodil ramena a taky se měněj gumy a čepy (taky TT puky) tak jsme na to hodně zvědavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 tak dneska sem se musel trochu ušpinit,ale cooler vyměněnej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 tak dneska sem se musel trochu ušpinit,ale cooler vyměněnej ;) no super chlape tak ještě utěsnit hadičku a můžeme zase logovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 no super chlape tak ještě utěsnit hadičku a můžeme zase logovat :lool: tu sem taky utesnil a do nouzaku to padlo stejne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 tu sem taky utesnil a do nouzaku to padlo stejne ;) No když budeš mít nějakej den čas tak by jsme to pořádně zkoukli přijdem na to bude to jen kravina :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 No když budeš mít nějakej den čas tak by jsme to pořádně zkoukli přijdem na to bude to jen kravina ;) jj čas si na to udělám :lool: proberem to vše zítra ,ale jako počasí zatim pěkně na prd :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 jj čas si na to udělám :lool: proberem to vše zítra ,ale jako počasí zatim pěkně na prd :lool: počasí se objedná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 jj čas si na to udělám :lool: proberem to vše zítra ,ale jako počasí zatim pěkně na prd :lool: No aspoň na těch našich tmavej plečkách nebudou vidět tolik ty škráby chlape ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 No aspoň na těch našich tmavej plečkách nebudou vidět tolik ty škráby chlape :lool: jj přesně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 tak jsme prožili jednu skvělou noc v doksech no někteří z nás ani nešli spát :) :D ale zima byla ku..ská 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 ahoj Honzí.,my přijeli domu ted.ale ty a já jsme se opět minuli že :) škodáá.-a copak sem to slyšela,že ti auto pořád padalo do nouzáku..?? :) Doksy byli supr až na tu zimu :) a nákej borec tam rozdával plechovky piva ,který vyhrál v soutěži vypití piva na čas, tak sem to dala chipmannovi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.