Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 nevim co to je za značku je to takovej náš putovní akorát že čekal na mě až si koupim RS a já to zazdil TDI No já osobně jedině od Bidrina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 takžééé úterý po 18h opět u zimáku v Ústí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Ok v úterý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Pojedu s Radkem počkám u něho ve worku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 takže se všichni sejdeme až na místě??ok tedy. tak v úterý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 tak se trochu něco změnilo,ale v úterý dorazím ,chci vás už konečně osobně poznat jen doufám,že se zlepší počasí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 tak já kluci opět na stopro nedorazím..škoda..ale pokud budete zas někdy v budoucnu dělat sraz tak se pokusim dostavit a nebo v září na Doksech se uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 takovou radost sem měl z novejch xenů a když sem je šel dneska přehodit tak sem zjistil že dorazily oba levý :P :D ale aspoň můžu přemejšlet a Vy se mnou jakou variantu udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alegro Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ty černý vypadají na černý oktě dobře, takže bych to nechal asi černý a vyměň si zrcátko za velký nebo šoupni k řidičovi malý z Lupa, ať to vypadá symetricky.. jinak krasavice na těch kolech, často tě vídám stát před Jadranem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ty černý vypadají na černý oktě dobře, takže bych to nechal asi černýa vyměň si zrcátko za velký nebo šoupni k řidičovi malý z Lupa, ať to vypadá symetricky.. jinak krasavice na těch kolech, často tě vídám stát před Jadranem Jj vim že to je pěkný ale když sou takový nový a mě se nechce je rozlepovat zrcátko pořešim velký bo to malý je vážně na hoven :D díky za pochvalu :P u jadranu bydlím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Pokud je budeš stříkat do černa zase tak bych nechal asi stříbrnej ten proužek mezi čočkama co je jakoby odděluje :D Ale nevím an tej čenej jak by to vypadalo... By mohl někdo zkusit VT... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 za mě určitě černéé.............a co budeš dělat s těma starýma černýma? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 za mě určitě černéé.............a co budeš dělat s těma starýma černýma? :P taky bych chtěl zas černý ale jak řikám nechce se mi do toho sem posera :D .. už maj ženicha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 za mě určitě černéé.............a co budeš dělat s těma starýma černýma? :P vsemi: Pokud se nemejlím tak je prodal za nějakej schnaps... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 aaa...mooc líbily by se mě na té mojí :D :P o xeny nějak nestojím ale to černé je pěkné...hodily by se mě k ní,já sem taky přemýšlel že bych rozdělal ty moje světla a vevnitř stříkl kraje tónovacím sprejem...ale když sem jedno staré světlo co sem doma někde našel co mělo prasklé držáky zkusil všemožně rozlepit tak to neško aniž bych ho nějak poškodil...do té trouby sem je fakt nechtěl dávat jak sem tu někde četl...škoda noooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 takovou radost sem měl z novejch xenů a když sem je šel dneska přehodit tak sem zjistil že dorazily oba levý ;) :D ale aspoň můžu přemejšlet a Vy se mnou jakou variantu udělat Pěknej monokl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Noro zmenu uz moda zase ty bile ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Pěknej monokl ;) :P ještě bych mohl dát k tý tmavý lampě chromovej blinkr co? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 ještě bych mohl dát k tý tmavý lampě chromovej blinkr co? :D :D ;) :lool: v pondělí chystám malý překvapení pro cultíka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 tak dnes měnim na týden octuli za vectru combi.. JEDU NA DOVČU :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 kam razíš pane??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 razil sem na týden k jadranu,ale už sem zas zpátky to je hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 razil sem na týden k jadranu,ale už sem zas zpátky to je hnus Gde jsi byl na jadranu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 Gde jsi byl na jadranu? byl jsem na murteru bylo nádherně klidně bych zustal ještě týden,ale musim zpět do roboty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 No jo prace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 mám jednu trochu přiblblou otázku.. kolik si myslíte že bych mohl dostat za octuli? A je lepší ji prodávat tak jak je bo jí dát na normalní tlumiče a menší kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 ja bych dal inzerat s tim, ze ji prodas jak je, ale pokud by mel nekdo zajem, tak ji vratis do puvodniho stavu a cena pujde dolu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 No jak se to veme..... já třeba kupoval Chipsu za cca 100 000,- a to je dva roky zpět, když jsem se ptal kolik bych dostal, bylo mě řečeno cca 80 000,- Škoda se drží pořád dobře a dle mě, jako jediná značka se drží pořád dobře ( cenově ) Otázka je, co by jsi chtěl kupovat.. Já chtěl SUV a kdybych tohle prodat, tak minimálně musím přihodit 200 000,- , což momentálně nemám... a pak bych to dávál do plynu a zase cca 30 000,- .... Takže se mě to nevyplatí.... a jezdí suprově tak nemám důvod měnit... Můj názor k prodeji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 potřebuju něco většího,ale furt to musí bejt osobák a koncern takže jedině superb bo A6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 co to čtu..taky budeš přeběhlík? tady v tý sekci za chvilku nikdo nezůstane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.