Guest chipmann Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Hele čermi jen nám ten Jarin kazí tu naší ropnou kavalerii co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Hele čermi jen nám ten Jarin kazí tu naší ropnou kavalerii co to jo ale tiše mu jí závidim už přemejšlim jak bych to udělal abych si ji taky pořídil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 to jo ale tiše mu jí závidim už přemejšlim jak bych to udělal abych si ji taky pořídil No to ti věřím jeden čas jsem taky o tom vážně uvažoval ,ale to bych nesměl najezdit tolik km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 No to ti věřím jeden čas jsem taky o tom vážně uvažoval ,ale to bych nesměl najezdit tolik km no já si právě proto pořídil dodávku... a... ale ne zatim ještě ne musim si chvilku užít tu mojí babku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 no já si právě proto pořídil dodávku... a... ale ne zatim ještě ne musim si chvilku užít tu mojí babku To rád slyším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 jj fotila že prej se to tak často nevidí jak pracuju .. no nevim jestli mi to sluší ..jo a ty monterky sou po babičce a ještě sem měl holiny počkej až někdo vyfotí v montérkách mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 počkej až někdo vyfotí v montérkách mě no to je nápad hned píšu romanovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 No tak super už se těším snad ve čtvrtek už budu ready 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 no to je nápad hned píšu romanovi no jistě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 musim Vám ukázat jak má vypadat pořádně složený auto... golf mýho bráchy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 ten žlutej??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 ten žlutej??? jasňačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 jasňačka no hezký hezký ale kde to parkuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 no hezký hezký ale kde to parkuje? o víkendech v Ústí a přes tejden všude možně po Praze ted mi psal že to půjde ještě o 1cm dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 o víkendech v Ústí a přes tejden všude možně po Praze ted mi psal že to půjde ještě o 1cm dolu no já to myslela trochu jinak ale dík za info já myslela na té fotce že stojí na místě pro invalidy..proto sem to napsala ale dobrý..Roman když za mnou jednou přijel,taky neměl zrovna kam dát auto (bydlím na sídláku a místa k parkování jsou skoro pořád plné) tak to taky napůl šoupnul na invalidy ,někde bych měla mít fotku ještě o centák dolu??hmm taky dobrý blázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 no já to myslela trochu jinak ale dík za info já myslela na té fotce že stojí na místě pro invalidy..proto sem to napsala ale dobrý..Roman když za mnou jednou přijel,taky neměl zrovna kam dát auto (bydlím na sídláku a místa k parkování jsou skoro pořád plné) tak to taky napůl šoupnul na invalidy ,někde bych měla mít fotku ještě o centák dolu??hmm taky dobrý blázen jo takhlééé no on neparkuje na invalidech jen tam couvnul pro porovnání vejšek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 jo takhlééé no on neparkuje na invalidech jen tam couvnul pro porovnání vejšek Roman by ti to řek,já sem Columbo,mě nic neujde no má to brácha hezký a co že on nemá oktu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Roman by ti to řek,já sem Columbo,mě nic neujde no má to brácha hezký a co že on nemá oktu? brácha je VWčkář 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 brácha je VWčkář aha tak to jo no jako Honzo doufám že tě už snad brzo poznám sakra to už neni možný jak se míjíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 aha tak to jono jako Honzo doufám že tě už snad brzo poznám sakra to už neni možný jak se míjíme no já nevim jestli je o co stát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 no já nevim jestli je o co stát když je nejhůř,bereme i plešatý modelky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 když je nejhůř,bereme i plešatý modelky ;) :( :D no paráda :( :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 No brácha to má brutus bych ho chtěl vidět na mojí příjezdový cestě k chalupě pěkně by to tam odrbal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 No brácha to má brutus bych ho chtěl vidět na mojí příjezdový cestě k chalupě pěkně by to tam odrbal ;) tak ho někdy pozvem na gril párty a uvidíme jak se vyškrábe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 tak ho někdy pozvem na gril párty a uvidíme jak se vyškrábe ;) to bych neriskoval bo kdyby se tam nahodou vyškrábal tak by vám to všechno sežral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 to bych neriskoval bo kdyby se tam nahodou vyškrábal tak by vám to všechno sežral tak přijedeš také a ohlídáš to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Toe takovej žrout jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Toe takovej žrout jo asi tak trošku jo,jak čtu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 no jsme oba žravý :D , ale přijedem rádi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jedna z cesty na xs car night 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.