čermi Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 sakra tvojí oktu jsem ještě na foru neviděl moc dobrá ty kolesa k ni krásně jdou :( jinak nepřemýšlel si o bočních blinkrech z RS tmavejch? udělá to hodně :) Díky od bráchy prezidenta to potěší :) .. blinkry už jsou jen mi je kupoval brácha v hradci a pojede do UL až v o víkendu tak musime ještě vydržet ;).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 kde a za kolik si ty blinkry kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 kde a za kolik si ty blinkry kupoval? OB autodíly 60,-kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak to jde :) ja ted objednal za 99 Kc oba, snad prijdou ty spravny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak to jde :) ja ted objednal za 99 Kc oba, snad prijdou ty spravny :) jenže pošta by stála taky 120vočí tak sem to udělal takhle :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jo tak, bracha je odebral primo? Tak to mas dobry :) jen nevim, jak se tam budu dostavat, ty sroubky v podbehu mam servany, tak nevim, jak to rozeberu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jo tak, bracha je odebral primo? Tak to mas dobry :) jen nevim, jak se tam budu dostavat, ty sroubky v podbehu mam servany, tak nevim, jak to rozeberu :) měli by jít vycvaknout zepředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 mno to jsem nekde cetl, ale nejak se tam musi dostat sroubovakem nebo cim a to se muze ponicit lak, ja vim, ze tam hodne lidi saha zezadu, taky se tam da nekde kolem dveri od ridice nebo co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 mno to jsem nekde cetl, ale nejak se tam musi dostat sroubovakem nebo cim a to se muze ponicit lak, ja vim, ze tam hodne lidi saha zezadu, taky se tam da nekde kolem dveri od ridice nebo co tak ode dveří myslim že to nepujde bo tam je vevnitř přišroubovanej nějakej plast kterej se sundavá až po podběhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 nejlepší to je sundávat zezadu,zepředu si akorát poničíš lak na blatníku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 presne :) ale ted jak, kdyz nesundam podbehy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak to už je větší problémek když to nejde :) ale ty seš určitě kluk šikovnej a poradíš si s tim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 presne :( ale ted jak, kdyz nesundam podbehy :) rozsekej ten binkr kladivkem on nějak vypadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jedine, ze by mel nekdo chytrou knizku a byly tam popsany ty srouby, sehnal bych si novy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 PĚKNĚ SI TO SNÍŽIL VE PŘEDU I V ZADU STEJNÁ MEZERA NAD KOLEM TO SE MÁLO KDY PODAŘÍ Prave ze ne, uz tady na fotce jde celkem dost videt, ze predek je viice skoplej dolu jak zadek! :D Presne takhle se mi to liibi! :D Je to moc pekny! :) Jak si poresil Cermi ten predek? co si dal za ten podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Prave ze ne, uz tady na fotce jde celkem dost videt, ze predek je viice skoplej dolu jak zadek! Presne takhle se mi to liibi! Je to moc pekny! :D Jak si poresil Cermi ten predek? co si dal za ten podvozek? tak přední tlumiče sou HPsporting +brka HR-50 a zadek je stavitelnej FK automotive 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adler Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 pekne se to vali ... ten predek mas od Urba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 tak přední tlumiče sou HPsporting +brka HR-50 a zadek je stavitelnej FK automotive Ty woe, takze ty ten predek nemas stavitelnej? Ptz Urbo mysliim nemel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 mel stavitelny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Jj předek je od Urba a je stavitelnej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 pro rejpaly :lool: tak už mám taky kouřový boční blinkry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 no bylo na čase :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 taky na ne cekam... a cekam a cekam :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 taky na ne cekam... a cekam a cekam :P takže sem nebyl poslední :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 tak ja mam bily, takze me to zase tolik netrapi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 (upraveno) tak ja mam bily, takze me to zase tolik netrapi :P a mě se ty moje pomerančový asi libily nejvíc jo a vyndat jdou i zepředu stačí slabej šroubováček akdyž budeš šikovnej tak to ani nepoškrábeš :lool: Upraveno Duben 2, 2010 uživatelem čermi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 jenze ja jsem nesika :lool: a co ten sroubovak treba oblepit paskou... :P no neco snad vymyslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 jenze ja jsem nesika :lool: a co ten sroubovak treba oblepit paskou... ;) no neco snad vymyslim tomu nevěřim že jsi nešika :P oblepit by to šlo ale vážně to šlo lehounce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 tak aby jste si nemysleli že octule je jen na neděli, musí i pracovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 chudak mala :) :palec: :D do my nesmi nasednout vic jak 3 lidi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.