surfman Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 mám prosbu na všechny, pořád se mi nedaří změnit název tématu (já už nemám stříbřenku, moje současná octa je černá jako uhel ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 mám prosbu na všechny, pořád se mi nedaří změnit název tématu (já už nemám stříbřenku, moje současná octa je černá jako uhel ) zkus napsat moderatorovi : stihacka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 zkus napsat moderatorovi : stihacka dík za tip, už jsi mi radil, ale mě to furt nějak nejde, a to přitom nejsem takový poleno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Mám v plánu hodit do barvy brzdiče na všech kolech, jen se nemůžu rozhodnout jakou barvu, aby to k té černé páslo...nechám si poradit od vás :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Pokud chceš normální barvu, tak bych to natřel červenou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 jak napsal Garrett, červená, zelená :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Co máš na mysli tím normální? Ale jinak červená je takovej malej favorit... Rýsují se pěkná kola, BBSka v 17´ takže chci aby třmeny pěkně vypadaly pod bačkůrkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Mozna je to blbost ale jak by vypadala bílá barva??? Nebo k ty cerny by mozna nevypadala spatne zluta barva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 ty brďo bílá mě nenapadla, ale když tak nad tím přemýšlím... asi by vypadala good, ale nezanikla by pod kolama? Kola budou stříbrný BBS, až budou na autě, tak hodím foto. Ještě by nemusela vypadat slonová kost, taková krémová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 tak ta slonova kost by mohla bejt paradní, kazdopadne to natri a pokud to bude hnus tak to pretres... Doporucuji syntetiku, schne dlouho ale drzi. Odzkouseno 3 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 A už jsme u těch nenormálních :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 no já to většinou natíral hammeritem a drželo to taky (pokud to nedám na bubny, a 3 hodiny po natření jedu střelbu, protože pospíchám, to pak nedrží a je barva všude a je z toho 2 hodiny čištění disků a nové barvení. Ale to je moje blbost, barva za to nemohla :lool: ) A už jsme u těch nenormálních :D Aha, takhle jsi to myslel... Já moc nejsem na ty experimenty, takže asi stejně skončím u červený nebo u zelený, která byla na RS (Ale ta bílá by nemusela být marná, asi vyblesknu třmen a udělám si VT abych měl alespoň kapánek představu, jak by to vypadalo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 mám prosbu na všechny, pořád se mi nedaří změnit název tématu (já už nemám stříbřenku, moje současná octa je černá jako uhel :lool: ) a jáký by měl být název tématu? Změním ti to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 a jáký by měl být název tématu? Změním ti to Je to moje černá perla, takže asi Černá perla Jinak moc dík :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Bílá by byla hodně zajímavá, ale jestlli dost jezdíš tak bude silně nepraktická na údržbu, já bych se z ní zbláznil :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 No právě, údržba by byla dost náročná, zvlášť když se od destiček pěkně práší No takže to vypadá na červenou nebo zelenou, ale mě se líbí obě, sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 (upraveno) Ja mam bilou. Zalezi, co mas za kola, musi to tam vyniknout. Jestli budes mit stribrny kola, tak se na bilou vykasli a natri to spis zelenou nebo cervenou. Upraveno Srpen 20, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Je to moje černá perla, takže asi Černá perlaJinak moc dík a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 a je to Moc díky za změnu názvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 když se ti líbí červená i zelená, tak zvol obě barvy, jedna strana bude červená a druhá zelená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 když se ti líbí červená i zelená, tak zvol obě barvy, jedna strana bude červená a druhá zelená dobře ty! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Mám v plánu hodit do barvy brzdiče na všech kolech, jen se nemůžu rozhodnout jakou barvu, aby to k té černé páslo...nechám si poradit od vás hodim fotku cervenich trmenu at mas predstavu tak potom jukny , a vidim ze se ti podaril zmenit nazev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 hodim fotku cervenich trmenu at mas predstavu tak potom jukny , a vidim ze se ti podaril zmenit nazev Jo dikes, juknu A název mi změnil jeden ochotný administrátor, tímto mu ještě jednou děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Takže je rozhodnuto, na třmeny půjde červená, asi hammerite. Nebo máte někdo vyzkoušený něco jinýho? Nechám si rád poradit. Taky se mi líbí řadička z OII jenže na tenhle klacek benziňáckej ji asi nedostanu. Nemá j někdo v autě, jde to upravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Tak dávám nějaký nový fotos... Perla u mojí dřevěné dílnochýše...prostě tady kutím ...novinkou jsou kola BBS RV 208 s pneu 225/45/17. Jedno je opravované, ale byly za hříšný peníze, takže jsem neřešil a bral. Přes zimu je dám dopucu. ...samolepky od Vitta jsou nalepeny jo a ještě takový blbůstky co jsem zatím octičce pořídil... ...sorry za ten bordel na podlaze, nějak jsem to nestihnul uklidit... ...vzpěry... ..podle mě povinná výbava... ...firemní merchandising... ...a budiž světlo v interiéru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Trochu jsem to tady zanedbával, tak trochu aktualizace... Máme první zářezy, podotýkám ne vlastní vinou...první je škrábanec na kapotě od nějaký závistivý sv..ě u nás u baráku a druhej zářez je důchodce, kterej do auta nacouval vlekem za 120-tkou a ujel. Fakt vraždit. Nárazník je komplet na lak a kapota to vypadá taky, protože na týhle černý se dělá rozstřik dost blbě. Uvidím co na to pojišťovna, že bych to dal přes havárku. škrábanec přední nárazník Ježíšek 2011 (kdo najde rozdíl :D ) Před Po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Našel jsem rozdíl..na druhé fotce jsou CD v přihrádce víc na levou stranu.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Našel jsem rozdíl..na druhé fotce jsou CD v přihrádce víc na levou stranu.. :lool: Fajn, tak dva rozdíly Moje budoucí audio, až manželka a rozpočet dovolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Na první foto leží koženej volant na přístrojovce,,na druhé foto už je namontovanej :P Ale vypadá o dost lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.