Přejít na obsah

Černá perla - kapitola 2. PRODÁNO

Doporučené příspěvky

No sice jsem na cestách, ale z domova přišla dobrá zpráva... viník odřeného nárazníku vypátrán :-D.

Dcera našeho pana domácího, která má čerstvý papíry jela s jejich Pažoutem pro rohlíky a nějak se nevešla prý... vůbec nepostřehla, že by se o octu otřela. Manželka oběhla auta co pravidelně stojí u baráku a našla na pažoutkovi zrcadlový obtisk naší odřeniny. Všechno je domluvený, sfoukne se to z pojistky, tak jsem rád, že alespoň tenhle pozdrav nezůstane na mě :palec:

Závy díky za pochvalu, kola se mi taky líbí, ale na ty tvoje si myslím nemají :palec:

Odkaz ke komentáři

Proč chudák? Dostane odměnu za detektivní práci...jen jsem ji řekl, ať oběhne auta co tam pravidelně stávaj, omrkne přední pravej roh nárazníku a pak už to bylo jednoduchý :-D

Tvoje žena je hotovej kolombo (kolumbo) :D .. ale aspoň že to tak dopadlo.. :)

Hele ani nevíš jak jsem rád, že alespoň tentokrát to takhle dopadlo :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Tak předběžně bude Octa na prodej. Do konce týdne vložím inzerát i sem na bazar. Jinak je Octa v lednu po výměně oleje, všech filtrů vč. palivového, svíček. Aktuálně najeto cca 77000 km. Kdyby jste někdo měl zájem, nebo věděli o někom kdo shání octu, pište SZ klidně dřív než bude inzerát. Cenovku bych si představoval někde kolem 159 tis. Pro klubáky samo nějaká ta slevička.

Upraveno uživatelem surfman
Odkaz ke komentáři

Martine neboj, mám v plánu zůstat u škodovky, dokonce u Octavie a dokonce i u jedničkové Octavie. Trošku se změnila rodinná situace, očekáváme třetího potomka, tak budeme řešit stěhování do většího bytu. Budou potřeba penízky na vybavení. Kamarád mi nabízí za hodně pěknou cenu pěknej kousek, ale víc neprozradím, nechám si trochu toho tajemství.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak hlásím nějaké ty novinky, původní Černá perla je stále na prodej, více v sekci bazar. Pro klubáky je sleva určitě možná. No a jelikož mě ty jedničkový octávky jsou asi souzený, jako náhradu mám od včera doma Černou perlu II. A konečně má pořádnej motor :loool:.

Zatím jen rychlé foto, auto ještě není umyté...

Více info dodám.

post-2152-0-70264900-1426707235_thumb.jpg

post-2152-0-55089900-1426707402_thumb.jpg

post-2152-0-55361600-1426707547_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ketys: hele, xenony mi moc nechybí, zvlášť když vím, jak se kradou...přeleštím plexi, dám kvalitní žárovky a bude.

Košin: Jjo, díky, mě se taky moc páčí...a na plyn to lítá jak střela a za 15,50 Kč/l nemusím řešit spotřebu.

Konny, Lumen1.8: hoši mě se tam ta koncovka taky nelíbí, origo s koncovkou stojí asi 5,5 tis. Kč, tak se němčourovi nechtělo utrácet. Ale už mám doma novou origo koncovku na OI RS vydraženou na Aukru za šílených 180,- i s poštou, takže jak to půjde, nechám ji převařit na origo, protože jinak je tlumič v pohodě.

Víc fotek snad dám o víkendu, nebyl čas, řešily se dovozový papíry a byrokratický aparát se taky činil, takže na víc fotek zatím nebyl čas.

Nevím jestli nemám RSce založit vlastní vlákno a tohle uzavřít...ještě uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Když je plyn dobře namontovanej, tak ani nepoznáš rozdíl od benzínu a navíc jezdíš někdy i za poloviční náklady od benzínu, navíc když máš teď danou novou nádrž, tak není co řešit, protože žádné investice tě teď nečekají (kromě pravidelných revizních prohlídek) ;) :palec:

Co se týká toho nového vlákna, tak já osobně bych pokračoval v tomto vlákně. Nová octa je taky černá, takže název pořád pasuje a v názvu to máš napsaný od jaké stránky je nové auto, tak by to mělo být v pohodě ;)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, když je to dobře namontovaný, tak to funguje. Nepociťuju ani rozdíl ve výkonu motoru. Možná to je tím, že jsem na RSo přesedlal z mdlé atmosféry se 75 kw, ale jak na benzín tak na plyn jsou reakce i výkony podle mě stejné.

Vlákno nechám stejné, aspoň uvidí všichni jak mi ta jedničková octávka přirostla k srdci, už mám čtvrtou.

Odkaz ke komentáři
  • surfman changed the title to Černá perla - kapitola 2. PRODÁNO

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...