Myš Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 no to věřím, ale bohužel sme v česku btw: koukni ke mě, taky sem si udělala radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 kolečka budou určo slušet, a ty obaly na kola super ja musím sve alu R15 prodat :D a ten škrabanec nasere taky mam takový ale pujde rozleštit strojně určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 (upraveno) Libore, tak ty tvoje nový koláče už do 15" nenarveš, takže je prodej jasnej Bohužel, ten škrábanec rozleštiti nepůjde, ono to nevypadá, ale je to dost podrápaný do hloubky Upraveno Březen 23, 2014 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ten škrábanec sice asi nepůjde úplně rozleštit, ale věř že bude vidět jen málo ;) Měl jsem to samé a téměř už to není vidět.Kola parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 No sice jsem na cestách, ale z domova přišla dobrá zpráva... viník odřeného nárazníku vypátrán :-D. Dcera našeho pana domácího, která má čerstvý papíry jela s jejich Pažoutem pro rohlíky a nějak se nevešla prý... vůbec nepostřehla, že by se o octu otřela. Manželka oběhla auta co pravidelně stojí u baráku a našla na pažoutkovi zrcadlový obtisk naší odřeniny. Všechno je domluvený, sfoukne se to z pojistky, tak jsem rád, že alespoň tenhle pozdrav nezůstane na mě Závy díky za pochvalu, kola se mi taky líbí, ale na ty tvoje si myslím nemají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tvoje žena je hotovej kolombo (kolumbo) :D .. ale aspoň že to tak dopadlo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ale blbost :) Každé kola mají něco do sebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 pěkný kola, jinak chudák tvoje žena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Proč chudák? Dostane odměnu za detektivní práci...jen jsem ji řekl, ať oběhne auta co tam pravidelně stávaj, omrkne přední pravej roh nárazníku a pak už to bylo jednoduchý :-D Tvoje žena je hotovej kolombo (kolumbo) :D .. ale aspoň že to tak dopadlo.. :) Hele ani nevíš jak jsem rád, že alespoň tentokrát to takhle dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Řikam aspoñ ze tak.. me se to stane vždy někde u kaufu nebo někde u nakupaku.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Od tamtud už mám taky pár pozdravů, a to jsem vždycky parkoval dál...teď díky nemocný dcerce parkujeme před vchodem na invalidech, tam jsou místa široký a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Občas tam taky parkuju nebo na varinkach před vchodem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Já tam ale parkuju, protože můžu díky průkazu ZTP/P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 (upraveno) Tak předběžně bude Octa na prodej. Do konce týdne vložím inzerát i sem na bazar. Jinak je Octa v lednu po výměně oleje, všech filtrů vč. palivového, svíček. Aktuálně najeto cca 77000 km. Kdyby jste někdo měl zájem, nebo věděli o někom kdo shání octu, pište SZ klidně dřív než bude inzerát. Cenovku bych si představoval někde kolem 159 tis. Pro klubáky samo nějaká ta slevička. Upraveno Únor 11, 2015 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Škoda že ji chceš prodat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Martine neboj, mám v plánu zůstat u škodovky, dokonce u Octavie a dokonce i u jedničkové Octavie. Trošku se změnila rodinná situace, očekáváme třetího potomka, tak budeme řešit stěhování do většího bytu. Budou potřeba penízky na vybavení. Kamarád mi nabízí za hodně pěknou cenu pěknej kousek, ale víc neprozradím, nechám si trochu toho tajemství. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Neprodal by jsi zvlášť držáček nápojů u ruční brzdy? ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 (upraveno) tak ať ji Pepíku prodáš uspěšně a hlavně ať máš nový přírustek do rodiny zdráv. Upraveno Únor 11, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Tak octa oficiálně na prodej ...http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27427 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Tak hlásím nějaké ty novinky, původní Černá perla je stále na prodej, více v sekci bazar. Pro klubáky je sleva určitě možná. No a jelikož mě ty jedničkový octávky jsou asi souzený, jako náhradu mám od včera doma Černou perlu II. A konečně má pořádnej motor . Zatím jen rychlé foto, auto ještě není umyté... Více info dodám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Pěkná :-) jen by mi chyběly xenony na RSu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 vypadá moc hezky, těším se další fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Vypadá pěkně, jen ten lauf mi tam nesedí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Super, ale ten kanon co nejdriv pryc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Ketys: hele, xenony mi moc nechybí, zvlášť když vím, jak se kradou...přeleštím plexi, dám kvalitní žárovky a bude. Košin: Jjo, díky, mě se taky moc páčí...a na plyn to lítá jak střela a za 15,50 Kč/l nemusím řešit spotřebu. Konny, Lumen1.8: hoši mě se tam ta koncovka taky nelíbí, origo s koncovkou stojí asi 5,5 tis. Kč, tak se němčourovi nechtělo utrácet. Ale už mám doma novou origo koncovku na OI RS vydraženou na Aukru za šílených 180,- i s poštou, takže jak to půjde, nechám ji převařit na origo, protože jinak je tlumič v pohodě. Víc fotek snad dám o víkendu, nebyl čas, řešily se dovozový papíry a byrokratický aparát se taky činil, takže na víc fotek zatím nebyl čas. Nevím jestli nemám RSce založit vlastní vlákno a tohle uzavřít...ještě uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Tak to je zajímavá výměna ! :) Nástupce vypadá velmi dobře a až bude origo výfuček, tak to bude topka ! Tak ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Tak to luxus mít RS koncovku za 180 Kč , už aby byla na autě ;) . Jinak to že to je v LPG je jen dobře, určitě budeš spokojenej, popř. můžeš psát i nějaký postřehy sem do vlákna http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1806 , sice je to v sekci 1.6, ale píšou tam i lidé s 1.8t a 2.0... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Martine díky. Konny postřehy začnu psát, je to první auto s LPG a zatím dobrý. Auto bylo export do Holandska, je tam plyn Prins a to už od novýho auta, teď i nová nádrž. Na plyn to jezdí perfektně a zatím i spotřeba vypadá "rozumně". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Když je plyn dobře namontovanej, tak ani nepoznáš rozdíl od benzínu a navíc jezdíš někdy i za poloviční náklady od benzínu, navíc když máš teď danou novou nádrž, tak není co řešit, protože žádné investice tě teď nečekají (kromě pravidelných revizních prohlídek) ;) Co se týká toho nového vlákna, tak já osobně bych pokračoval v tomto vlákně. Nová octa je taky černá, takže název pořád pasuje a v názvu to máš napsaný od jaké stránky je nové auto, tak by to mělo být v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Přesně tak, když je to dobře namontovaný, tak to funguje. Nepociťuju ani rozdíl ve výkonu motoru. Možná to je tím, že jsem na RSo přesedlal z mdlé atmosféry se 75 kw, ale jak na benzín tak na plyn jsou reakce i výkony podle mě stejné. Vlákno nechám stejné, aspoň uvidí všichni jak mi ta jedničková octávka přirostla k srdci, už mám čtvrtou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.