surfman Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Uf, ještě, že jsem byl rychlejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Na fotce jsou dvoje :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Myslím, že ne Time :D... to jsou vnitřní rámečky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 (upraveno) Tak dnes objednán olej z CC autodíly, filtry už jsou doma, tak se nebudeme o víkendu nudit. Aktuálně už máme 288 000 km na tacháči. Upraveno Leden 18, 2016 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 To je už docela dost, kde lítáš? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Při koupi vloni v dubnu měla 269 tis. km, takže to docela skáče. Jinak normální provoz, navíc jezdíme s dcerou na kontroly za doktorama do Prahy, tam taky něco naskáče. Až na startér zatím bez jediného zaváhání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 No tak je to octa, snad necekas že se to bude hned sypat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 To fakt nečekám, zatím mám se všema jedničkovýma octama co jsem měl ty nejlepší zkušenosti. A s touhle se i docela svezu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Tak jsem chtěl vyměnit olej, jen jsem nikde nedohledal, kolik je vlastně náplň oleje do tohoto motoru. V servisce nic, v knížce Jak na to? píšou 3,5 L což mi připadá jako nesmysl. To si asi mám vybrat. Taky mi asi odešly zadní třmeny, protože to hůř brzdí a ručka je skoro mrtvá. Nevím jestli se vyplatí renovace a nebo nové třmeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Výlet na Šerlich minulou sobotu, ještě před oblevou...to bylo jak v pohádce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 4,5 lt 5w40 .... A trmeny asi prvne repas, ty trmeny na chlazend kotouce jsou kapku nakladnejsi nez obyc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 (upraveno) Deko díky za info. A dají se vůbec repasovat? Odešel asi ten vnitřní mechanismus na ručku. Novej zadní třmen na RSo stojí v CC asi 3 tis. za kus. Nevím na kolik vyjde renovace,a hlavně nevím o nikom v okolí kdo by to dělal, chtěl bych to udělat pořádně. Upraveno Leden 31, 2016 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Cca 500 stoji sada s pistkem na repas... No prave na Ra stoji 3 tis na obyc 1 tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Ale to je jen pístek s manžetou. Ten stavěcí mechanismus na ručku uvnitř se repasovat dá? Nevíš kdyžtak jakej je průměr pístku v zadním třmenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Rs vzadu 38mm, v sade je i tesneni na opravu mechanismu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Díky, a nevíš kód tý sady na opravu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2016 No tak to tady musím trošku oprášit. Na autě se pořád něco mále děje, jen nestíhám to dávat sem. Jednu novinku sem ale musím dát...byla dosažena významná meta :D V sobotu jsme cestou na výlet pokořili s octávkou jeden milník...a pokračujeme bez větších potíží dál: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 17, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2016 krásné kilometry na benzín :) jen tak dál ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Gratulace k takovým kilometrům ! Ta Ti ještě udělá velikou službu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 (upraveno) Díky pánové, zatím slouží bez větších potíží, minulý týden jsem pouze měnil totálně rozsypané levé zadní ložisko...no ale bylo to ještě původní, takže vydrželo hodně a už mělo nárok na důchod. Dal jsem FAG a jedeme dál. Jinak proběhlo něco málo té údržby: - výměna oleje, výměna stabilizačních tyček (původních-stav j na foto) - výměna uložení stabilizátoru, vyčištění špíny za podběhama Dále se měnily vymačkané dorazy kapoty, zpuchřelé ucpávky karoserie v kufru a domontoval jsem chybějící origo rámeček pod zadní repro. Ještě mi pár dílů zbylo a další ještě přijdou, ať se nenudím. Ještě jsem stihnul vyměnit hagusy za nové. Ty svoje jsem měl za ty roky ošlehané, zoxidované a oloupané. Nejdřív jsem zvažoval lakování, ale nakonec jsem padnul na skoro nové za luxusní cenu, takže se jen měnilo za nové. Auto bez těch hagusů vypadalo jak nahatý ... Upraveno Červenec 18, 2016 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 pěkně ji dopřáváš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Snažím se... Bylo i trochu úprav, trocha toho "železa" do interiéru, dodělal jsem zadní čtecí lampičky, když už byla kvůli hagusům vyhozená stropnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Parádní dodělávky ! Vypadá to moc pěkně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Pěkně si hraješ, jen co je pravda... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 A kdyby bylo víc času a financí, tak bych si hrál ještě víc. Nejlepší je, že čím je ta moje holka starší, tím víc mě baví na ní cokoliv dělat. Letos mám v plánu ještě udělat repas zadních třmenů, komplet repas uložení přední nápravy a opravy koroze. Takže ještě dost práce do zimy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 No máš to fakt parádní, jen tak dále když tě to baví ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2016 Takže jsme trošku inovovali interiér... Výměna řadičky za kousek z OIII, která ale pro RS verzi je 6-ti stupňová, což nemám, takže jsem pořídil 5-ti stupňovou a doplnil o samolepku loga VRS. A ještě proběhla výměna volantu za nové tříramínko. Do budoucna bude doplněno o plaketku VRS v dolní části a perforovanou kůži. Jen bych potřeboval sehnat kabelový svazek k airbagu na tento nový volant. Původní kabeláž měla jiné konektory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 26, 2016 Sdílet Odesláno Září 26, 2016 Volant i řidička vypadají hodně luxusně. Mě tedy úplně nesedí do o1, ale v tomhle jsem tak trochu konzerva. Můžu se zeptat kde jsi sehnal ten ovladač zrcátek? Ten se mi hodně líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2016 Čus...díky, mě se to líbí. Ještě se to musí sladit se zbytkem, budu dávat plasty do černýho klavíru a jiný rádio, tak to potom bude ladit ještě líp. Jinak ovladač na zrcátka jsem kupoval na Aliexpressu, ale mám ještě jeden chromovanej, kterej tam budu dávat a tenhle vršek v hliníku budu mít navíc. Mění se jenom ten joystick. Pokud by jsi ho chtěl, bude tvůj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Září 26, 2016 Sdílet Odesláno Září 26, 2016 Určitě si ho vezmu. Já mám radši hliník než chrom, takže pro mě ideální. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.