LimoMan Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Další varianta pro sušení auta :D Je to sice trochu netradiční a kolemjdoucí na vás koukají jako na blázna, ale auto se dá sušit fukarem na listí a na navoskovaných autech to navíc perfektně funguje. Já osobně používám fukar na listí z Mountifieldu. Je od výrobce TORO super blower který fouká cca 200 km/h (údajně :D) Sušení aut bez tohodle pomocníka už si neumím představit. Po rozjetí mi z vyfoukaných zrcátek, spár, děr na šrouby v kolech neteče žádná voda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 můžu jen potvrdit taky jsem čuměl jak péro z gauče když ho nesl ale výsledek auto bylo za cca 10 minut totálně suchý.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 O tomto jsem taky přemýšlel, akorát si to nějak nedokázal představit.. :) Ale evidentně to funguje a nejsem první. :) Na kolik to vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 O tomto jsem taky přemýšlel, akorát si to nějak nedokázal představit.. :) Ale evidentně to funguje a nejsem první. :) Na kolik to vyjde? cca 2500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 přesně tak kupoval jsem to v akci ale cca 2500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Zkouším dalsi fukar tentokrat motorovej ma daleko větší fuk ale zase je s nim omezena možnost sušit například střechu :) moji oktavku jsem krom střechy do sucha vyfoukal za 2 min včetně prahu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Tak isto používam fukár na lístie a je to v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.