Ladews Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Ahojte, mám neší problém, když nastartuju auto, tak mi vyskočí kontrolka "snímač oleje, do dílny". Díval jsem se a oleje by mělo být dost. Ale dívné je, že to začalo dělat až jsem zkontroloval kolik ho mám klasicky přes měrku, tak hned první nastartování a už to ukazuje. Nevíte zda to může být je třeba poodpojený kontakt nebo tak něco. Auto mám dva dny takže netuším kde ho najdu, pokud se na něj vůbec dá dostat . Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Ahoj, sensor stavu oleje ( č. dílu 06E 907 660 ) se nachází dole na levé straně olejové vany vedle vypouštěcí zátky (na motoru 2.0 TFSI / BWA), vede k němu káblík, tak si to zkontroluj. Posílám foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Ahoj, sensor stavu oleje ( č. dílu 06E 907 660 ) se nachází dole na levé straně olejové vany vedle vypouštěcí zátky (na motoru 2.0 TFSI / BWA), vede k němu káblík, tak si to zkontroluj. Posílám foto 05 Motor po demontáži krytu.jpg Ahoj, díky moc za info. Co jsem si všiml až potom co jsem psal tenhle příspěvek, tak se mi ten snímač odpojil a chvilku jsem jej asi tahal po zemi (2-3 hod.) Jak jsem jej zapojil zpět, tak to pořád ukazuje. Může být jen oblbnutej počítač? Tak jak když odpojíš sedačku s bagem a znovu napojíš ale kontrolka svítí dál? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Jak se ti to odpojilo ? Nemas prodreny teda kabel,kdyz jsi to tahal po zemi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 No já si myslím, že když jsem jel na zahradu tak jak jsem jel přes vysokou trávu a tam se to mohlo nějak zachytit a odpojit. A právě s tím mám strach jezdit protože to na mě huláká, tak mi jde o to ať něco neudělám s motorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Kolik má olej najeto ? Měníš po 15 tisících ? Pokud není přejetý interval, tak motoru neublížíš, ale musíš ho mít v motoru dostatek - podle měrky. Zkontroluj konektor / káblík, očisti a zapoj zpět, případně hoď na diagnostiku a uvidíš co to napíše. Ještě píšeš že máš auto 2 dny ? Předchozí majitel to měl OK, nekoupil jsi to už s odpojeným snímačem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Nene pri koupi bylo vse ok jel jsem s tim cca 400 km domu a celkem hodnekrat jsem startoval a nic se nedelo. Oleje je dost mozna bych rekl az dost ale i tak pro moje svedomi bude vymena oleje a vsech filtru a intervali pekne podle me. Cca 10 tis. A znovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hlavi Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Tak mě napadá že ani nemáš kryt pod motorem, to by chtělo taky pořešit aby se to neopakovalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Tak mě napadá že ani nemáš kryt pod motorem, to by chtělo taky pořešit aby se to neopakovalo... Nemám nemám, měl jsem za to že u benzínu nebývají.? Nemáte někdo kdyžtak odkaz na nějaký kryt? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Kryt koupíš tady: http://www.cc-autodily.cz/search/?kod_alt=1K0825237K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.