hitman2 Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Zdravim, pri vymene budikov mi v servise poskrabali na viacerych miestach plast, ktory je vedla volantu, pri kolenach. Je to mozne dajak opravit? Nejakou brusnou pastou, len neviem ci tak neynicim plast. Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 to teda nechapu jak se jim to podařilo, ty plasty není třeba vubec davat pryč...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Zkus nahřát fénem nebo opatrně horkovzdušnou pistolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redys Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Zdravim, pri vymene budikov mi v servise poskrabali na viacerych miestach plast, ktory je vedla volantu, pri kolenach. Je to mozne dajak opravit? Nejakou brusnou pastou, len neviem ci tak neynicim plast. Dik. Nahřát opatrně horkovzduškou, škrábanec zmizí, ale je možné že se udělá světlý flek, opravoval jsem tak dvířka kastlíku u spujezdce, nakonec jsem ho musel stříknout černou matovkou ve spreji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.