Emanuel Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Zdravím, předem se omlouvám, jestli jsem dotaz vložil do špatné sekce. Dnes mi začla zlobit Octávie - při 1 auto jede v pohodě, jakmile ale zařadím dvojku, už to začne docela řvát a cukat. Cukat přestane až na vyšších otáčkách (2500+). Co se týče toho řvaní - ten zvuk připomíná, jako byste jeli rychle couváním... Další z věcí, co se občas stane, že to při 3 nebo 5 prostě vyřadí.. Měsíc zpět mi měnili ložisko na spojce - čili celou převodovku sundávali, je možné, že mi ji nějak mohli poničit, nebo že by se mohla poničit tím, špatným ložiskem na spojce ? Protože než jsem s tím dojel do servisu tak jsem párkrát zařadil docela přes zuby .. :( Chtěl bych se teda zeptat jaká závada to nejpravděpodobněji bude ? Bude nutno vyměnit celou převodovku, pouze ozubené kolo, nebo v čem si myslíte, že bude největší problém ? Děkuji předem za rady, poučení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 ked ti to menili v servise ,tak chod tam a otrep im to o hlavu,ze co to ma znamenat, ze doteraz si take problemy nemal - aspon to chapem,ze ti to predtym radilo v pohode a nemal si ziadne problemy. Cize sa to udialo po vymene . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emanuel Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Ano, do té doby se nic takového nedělo, jelo vše v pohodě - i když se mi pokazilo to ložisko na spojce. Takže to vypadá nejspíš tedy na špatně poskládanou převodovku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 tak nieco tam urcite zle zlozili a ak dokonca ti to aj vyraduje samo. treba ist tam,povedat, previest sa s mechanikom a ukazat mu to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.