Stagr Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Čau škodováci,představuju vám svojí Octavii Rok výroby: 2002 Obsah motoru:1.9 TDI 81KW Stupeň výbavy: Elegance Stav tachometru:259tkm Auto pochází z Německa po 1 majiteli,mám ji necelý měsíc.V nejbližší době mě čeká výměna oleje a rozvody. Plánované úpravy -RS kola spider -nastříkání brzdových třmenu -výměna interiérového osvětlení za LED -výměna světel za Xenony -zatmavení skel Budu rád za všechny vaše rady a názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Vítam tě :) Octa velmi pěkná a zachovalá :) Přeju hodně šťastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 vítej octa vypadá zachovalá přeji hodně spokojených km bez poruch a těším se na budoucí upravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 vitej vitej :) na ty kilometry vypadá moc pěkně, jen se o ni starej, bude moc dobře sloužit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Sakra kolik ma teda ta moje 3x tolik ??? :D pěkna jen at slouzi bez poruch a nehod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stagr Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Tak ledky hotové a brzdové třmeny taky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Fotos sem naper :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 a co takhle nějaký foto bude? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stagr Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 jojo zítra to jsem dám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stagr Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 jojo zítra to jsem dám :) Tak fotky zde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 ledky fajn ale dava to hnusne studene svetlo na značky v poho ale v interieri z teho bolá oči :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Dobrá práce :) taky mám třmeny červené,ale už bych je nedal,protože zelená je zelená ! :D navíc můj zadní červený buben odnesl trochu kritiky od člena Konnyho :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Tak fotky zde :) Ledky v interiéru jsou fajn, ono to asi z fotek zkresluje (jako by moc nesvítily), ale ve zkutečnosti to bude asi jiný že? ;) Jinak i octule je moc pěkná, tak se o ni dobře starej a ona ti to určitě vrátí bezproblémovým provozem Dobrá práce :) taky mám třmeny červené,ale už bych je nedal,protože zelená je zelená ! :D navíc můj zadní červený buben odnesl trochu kritiky od člena Konnyho :( :D Máro, to vypadá, jakoby jsi z toho měl psychickou újmu :D . Jinak červený třmeny jsou moc pěkný, jen na bubnech to prostě není ono :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Ano mám z toho psychickou ujmu ! tolik práce to dalo a tolik kritiky :( :D né dělám si srandu,už se mi to taky nelíbí ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Zdar,pěkná Octa a koukám kolega z Vysočiny a s kombíkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stagr Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Díky Škodováci :) Poraďte co bych mohl ještě zlepšit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Třeba ledky do parkovaček ? Nebo dvojité obrysové světla ? http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-dvojita-obrysova-a-brzdova-svetla-pro-octavia-i-700.html ale nevím jestli to jde i na combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Dvojité obrysovky jdou i na combi a když jsi Máro zmínil ty ledky v parkovačkách, tak je dobré a hlavně pěkné dát ledky i nad SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 LEDky v SPZ už má jak vidím na fotkách :) takové tam mám taky,ale jsou to takové obyčejné ledky za 30,- Kč ale parkovačky SMD za 180,- :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Sakra, jaksi jsem to přehlídnul... :D , jinak nad SPZ jsou právě taky dobrý ledky co mají 5xSMD ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Nad spz je 5xSMD moc :-P Nepotřebuju, aby mi až tak svítilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Do spz jsem hodil obyčejné led diody viz. fotka . Jinak co říkají na technické na ledky v parkovačkách a nebo ty dvojité obrysové světla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Nad spz je 5xSMD moc :-P Nepotřebuju, aby mi až tak svítilo :D Já jsem naopak spokojenej a líbí se mi, jak to svítí (chlapci od PČR zatím nic neřákali) :D Do spz jsem hodil obyčejné led diody viz. fotka . Jinak co říkají na technické na ledky v parkovačkách a nebo ty dvojité obrysové světla ? To zatím nevím, ale letos se to dozvím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Však jo, svítí to pěkně, já jen nepotřebuju, aby mi spz šla za každou cenu vidět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stagr Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Jedete do Želiva na sraz ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Já jedu ale nejedu Octou,jedu Formíkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stagr Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 a někdo z HB jede ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stagr Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Pár foteček ze zatmavení oken 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.