Petan.VUT Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Zdravím,mám tdi 81kw 2001, dneska ráno jedu do práce a asi po 5 kilometrech jízdy předjíždím, přidám a ono skoro nic....je to jak sdi 40kw. Sem se díval za sebe a nehulí. Nějaký čas předtím jsem sledoval, když sem měl tak 1200ot a přidal sem ,tak auto trochu cukalo a dělalo to čím dál víc, pokud sem více přidal. a u dvou tisíc to přestalo. neví někdo co to bude? Mně napadla váha vzduchu....žádná kontrolka se mi nerozsvíltila ani. Asi mě z toho klepne, mám jet za týden na hory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Taky myslím váha vzduchu. Nejjednodušší je se s někým dohodnout půjčení a zkusit jí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Asi to dám mechanikovi,at se na to podívá. A nemůže to ještě dělat ten EGR ventil?? A když s tím budu tak jezdit, tak nic kurvit nebudu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 To ze nejde znamena ze je v nouzaku (pokud po vypnuti motoru a znovu nastartovani to jede jako driv) a podle mne tim nic zkurvit nemuzes. Ja mel to same jak Ty akorat to necukalo. Tady mas odkaz na podobnej problem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2309 Diagnostika a budes vedet na cem jsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 jo díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Váha vzduchu, turbo, ventil N75, vadné vedení k N75. Na víc bych to nevyděl, to jsou nejčastější závady. Co napsala diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 na diagnostiku teprve pojedu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Váha vzduchu, turbo, ventil N75, vadné vedení k N75. Na víc bych to nevyděl, to jsou nejčastější závady. Co napsala diagnostika? Tak tak !!!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Ted normálně jedu z práce a auto je zase dobrý,zase táhne....tak nechápu jako...nějakej postřeh někdo nemá?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 zkus to trošku ohulit, jestli ti to nepadne do nouzáku(to je to co ti příjde jako SDI). Ten propad do nouzáku je takové lehké cuknutí, a pak to už nechce jet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 No to vyzkouším zítra. Ale dneska ráno se mi to stalo, že sem měl tak těsně přes dva tisíce a cuklo to zlehka a pak už to netáhlo. A čím to teda je, že to padne do toho nouzáku nebo co je tam v háji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Může Ti taky vylítnout tlak od turba a padne do nouzáku. Tohle mi dělalo turbo. Vyčistil jsem ho a pořádně ho nakrmil trávou kolem silnice ;) Jsem to dřív moc netočil. Jak s tím jezdíš? 81 potřebuje naložit až na podlahu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Aha....no tak moc tomu nedávám právě,ale slyšel, že se to musí sem ta mprohnat. Jezdím tak normálně kolem těch dvou dvou a půl tisíc.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 pekne protahnout tak daleko, jak te pusti otacky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 pekne protahnout tak daleko, jak te pusti otacky :P ;) :o pořádně nakrmit. Kolem těch dvou tisíc jsem taky točil... Musíš jak s benzínem, když to ohřeješ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Presne minimalne jednou tydne udelat takovej 10km rychlejh a to poradne az do omezovace teda skoro na 5 tisic. Nevym jak se Vam v cesku takove problemy mohou stavat, mate dalnice mate dobre rovne silnice, a to znamena ze relativne bezpecne muzete to auto protahnout gdy koliv se Vam bude chtit. :o Prave na dalnici se to nejlepe samo-cisti, plyn na podlahu a jet maximalkou treba minutku-dve trosku to odkouri a pak je auto jako znovu zrozeno. Ja tady u nas nedokazu udelat vic jak 160 a hned zatim brzdit a to mam jednu nohu v rakvi , a jak vyme 160 neni dostacujici aby se ten motor pekne ocistil! Takze, zahrejes poradne motor, a pak na plnej plyn. Pokud to hodi do nouzaku ohlad turbo, vipni a pak zase a to jeste vic (zpravidla ne zapina nouzak dvakart za sebou ;) ) takze poradne slapni a neboj se nic tim nepokazis! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak fajn, zkusím to teda.....ale jako do toho omezovaču se mně to teda točit nechce..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 co zatuhle lopatky na turbu?ja to mel taky , padalo to do nouzaku, turbo se dalo vycistit a jezdim doted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 aha, a ty lopatky se čistí čím nebo jak? To sis dělal sám nebo si to někomu dával? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 to si sam neudelas, turbo se musi vyndat a pak poslat lidem, kteri se na to specializuji a maji dobry reference :D jinak se ti muze stat, ze to budes za par mesicu znovu a to je na prd, kdyz se to neudela poradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak sem dneska jel a pořádně to protáhl a bylo to pořád dobrý, do nouzáku to nespadlo. tak ted nevím. Mám jet na tu diagnistiku..bude to tam napsaný od toho minule?? A ještě se chci zeptat, když stojím, je to teplý a přidím trochu a otáčky se vrací na volnoběh, tak to tak od 1400 do volnoběhu jak kdyby zacinká,(jak zvoneček:)) nebo nevím jak to popsat. neví někdo co by to mohlo být?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 historie chyb by tam mela byt vypsana :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak sem dneska jel a pořádně to protáhl a bylo to pořád dobrý, do nouzáku to nespadlo. tak ted nevím. Mám jet na tu diagnistiku..bude to tam napsaný od toho minule?? A ještě se chci zeptat, když stojím, je to teplý a přidím trochu a otáčky se vrací na volnoběh, tak to tak od 1400 do volnoběhu jak kdyby zacinká,(jak zvoneček:)) nebo nevím jak to popsat. neví někdo co by to mohlo být?? Že by setrvák? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 No to je pěkný setrvák...a co myslíš že s tím??:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Kurna kolik simptomu ma ten setrvak? Mne to na volnobeh bouha, pri startovani zatrese komplet interierem jako by tam ani nebylo uzloeni motoru, a pri nizkih otackah cukne za jizdy a podobne a vsihni mi rikaji ze je to setrvak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Kurna kolik simptomu ma ten setrvak? Mne to na volnobeh bouha, pri startovani zatrese komplet interierem jako by tam ani nebylo uzloeni motoru, a pri nizkih otackah cukne za jizdy a podobne a vsihni mi rikaji ze je to setrvak. toto me to dela taky cca... startuju a zaklepe to trochu autem... ale ja mam ATD jednohmotu spojku takze u me to bude mozna ulozeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Chlapi, ještě jeden poznatek. Sem někde na vw fóru četl, že má někdo podobný problém jak já a že měnil taky elektromagnetický ventil N75. A že mu při 1500ot zvonil. Mně tam taky něco zvoní, když přidám a vrací se to na volnoběh kolem těch 1400ot a nevím co to je. Že by to bylo ono ten ventil??? A chci se zeptat, ketrý to je? Mám tam dva podobné vedle sebe. Jeden s bílou čepičkou a druhý s černou....asi ten s tou bílou ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest suprpetan Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ahoj,mám problem. Při prutkém sešlápnutí plinu,tedy max.akceleraci v niších otáčkách okolo 1500 až 2200 motor rezonuje nebo chvjeje přenáší se to do kasle všechno jsem prolezl a nikde nic turbo maká vše ok. Porádí někdo.dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ahoj,mám problem. Při prutkém sešlápnutí plinu,tedy max.akceleraci v niších otáčkách okolo 1500 až 2200 motor rezonuje nebo chvjeje přenáší se to do kasle všechno jsem prolezl a nikde nic turbo maká vše ok. Porádí někdo.dík SETRVÁk !!!!!!!!!!!!!!!! to víš dvouhmota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Tak sem dneska jel a pořádně to protáhl a bylo to pořád dobrý, do nouzáku to nespadlo. tak ted nevím. Mám jet na tu diagnistiku.. Jak dopadla diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.