Přejít na obsah

Chaliho Kombajn

Doporučené příspěvky

Díky chlapi,slova chvály vždy potěší.Musím se přiznat,že práce na těchto autech mně baví víc než na Octávce.

Fanouš je relativně zachovalej,po důchodci,má najeto cca 60000km,v zimně nejetej,lak je docela zachovalej.Bohužel garáž ve který byl tak byla asi vlhká,protože na podvozku nešlo skoro nic povolit,a našla se i nějaká koroze.

Byl taky lehce ťuklej na levou přední stranu a neodborně naoko opraven což vedlo taky ke korozi.

Fotky pak zase dodám tyhle jsou reálný víc toho zatím neni uděláno,teď čekám na lakýru,kterej bude lakovat prahy a lemy,a až se auto vrátí tak budu pokračovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Konny-Dík,

Závěs je pro mně zbytečnej,na tahání vozejku mám Golfa.

Z Vyškova nejsem,zůstaly původní čísla,já jsem z Vysočiny.Kupoval jsem ho přímo ve Vyškově.

Martin TDI-Dík

Fanouš bude sloužit dobře,hlavně doufám že jsem zachránil co nejvíc začínající koroze,soudruzi v Boleslavi tenhle kus docela odflákli.

Odkaz ke komentáři

Tak uz je mi to jasny s tim taznym. Ja jsem prave od Vyskova a kdyz jsem videl tu SPZ, tak me to nedalo se nezeptat. Vim, ze kolega z prace ma (mozna mel) taky takovyho cervenyho favorita s taznym, ale pokud ho prodal, tak by to musela byt velka nahoda, ze se dostal k tobe, jo a je taky primo z Vyskova :D

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...