liknysek Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Tak po nějaké době strávené tady, se také pochlubím svojí plechvou láskou :-) Teď něco o ní. Pod kapotou má schovaný 2.0 TDi 125kw, rok výrovy 2006 a když jsem ji dovezl tak měla najeo cca 179 tis. km. Původně je dotažená z Lucemburska. Od předchozího majitele je o něco málo snížená, ale nevim o kolik, vypadá to pěkně jen na některých silnicích je problém projet ... :-( V plánu mám pár úprav, ale spíš decentních. Zatím jsem nalepil klubácké nálepky a pokusil se o automatické otvírání 5. dveří, která mi funguje jen při vyší teplotě, neboli musim vyměnit/repasovat vzpěry. Takto sem si ji přivezl :-) Pár dalších fotke včetně přezutí Tak a první viditelná úprava :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Tak tady vítej RSy moc nemusím, ale nutno uznat, že ta 18" kola z OIII ji tuze seknou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Díky :-) Kola tomu slušej moc :-) obě sady jsem měl od předchozího majitele a zatim nemam v plánu je měnit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Ať ti co nejdéle slouží!!! Ty kola jsou fakt super!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Pěknej kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 díky :-) Jezdí se s ní krásně :-) a ta spotřeba je taky luxusní :-) když se snažím tak jezdím pod pět litrů :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Nejhezčí auto .... Přeju ať ti dělá jenom radost :).... Spotřeba hezká no ale tak nějak nechápu jak to děláš já když se hodně snažím tak 6,8 a to už je fakt minimum co jsem se kdy dostal, reál je kolem 7,5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Vítej Budu se opakovat po ostatních, ale ty kola jsou fakt super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Díky :-) Momentálně chci dokoupit pár věcí do interiéru a věci na detailing aby vypadala ještě více k světu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Super, moc pěkná :) Detailing si jistě zaslouží ;) Tady z vlákna se toho dozvíš k těm základům docela dost, případně koukni na české detailing forum nebo detailingworld.co.uk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 (upraveno) Detailing je nemoc a zrovna černá barva je jedna z těch na který se můžeš pořádně realizovat... Něco o tom vím :P Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Pěkné.. No jo, ale nic se nesmí přehánět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 díky, díky :-) teď budou na řadě spíše už technické věci, letos chci stihnou předělat brzdy, příští rok asi nechám přidat pár koníků, inspirací tady mám kupu :-) header009@ už se těšim až se mi to bude lesknout podobně :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 vítám dalšího černýho kombíka, na tech tech kolech pěkný koukám, na značkách E, tak třeba někdy na sraze kraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 minule mi to bohužel do hradce nevyšlo, tak snad příště :) musim se inspirovat naživo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 díky, díky :-) teď budou na řadě spíše už technické věci, letos chci stihnou předělat brzdy, příští rok asi nechám přidat pár koníků, inspirací tady mám kupu :-) header009@ už se těšim až se mi to bude lesknout podobně :-) brzdy chystám taky co nejdříve, už jsou na cestě brembo sport+textar epad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 já budu pořizovat také s největší pravděpodobností Bremba :-) né že by ty sériový co tam mam nebrzdili, ale bramba sou bremba :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 Dnes přišel od Sticklera malej dáreček :) teď ho už jenom namontovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 hmmm, tak to závidím, taky by se mě bolero líbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Měla jsi se ozvat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 asi sem to nějak nezpozorovala, a stejně koukám že to bylo na fl a to nemám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 teď už to jenom namontovat a bude to paráda :) co sem četl tak to jde, jen podsvícení nebude až takovej zázrak no ;) uvidíme až bude namontované :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Hele ja jsem ho dal na predFl bez maxidotu a mam to presne naopak.Nez se "zahreje" displej je spatne citelny (ale da se). Pak se rozjasni vic a i pres den je to v pohode a dobre citelny.Vecer se to musi man.ztlumit,pze to oslnuje. Ale ja mam Bolero ze Supa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Uvidim az to bude v aute :-) ja myslim ze to snad nějak pujde ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Tak jsem dnes konečně z dlouhé chvíle odmontoval "držák" na mobil, o rámečku sem věděl že bude muset být jiný, ale nečekal jsem, že i lištu před spolujezdcem, poradí mi někdo kde ji sehnat ? Bez toho výřezu pro držák a kabel ? díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 No zkus nejakej bazos atd., vetsinou sem videl prodavat jen celou sadu a to ty nepotrebujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 ...ale davej bacha...jednou jsem koupil ramecek... lakovany bez pripravy,sprejem v dobe kdy nesla elektrina...:rolleyes:chtej origo,zadne lakovani!!!!..to sem byl nasranej jak pes!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 díky, no já to stejně budu vše lakovat, takž mi o vzhled až tak moc nejde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Kdy to pekne nalakujes tak neni problem...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.