Laurin Klement Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Menil jsem led blinkr. Cena kolem 400,- ale mam FL.. Edit: cena upravena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 To mi pripomina otazku ... ako si to rozobral? Viem, je to tu rozoberane vela krat. Aj som skusal postupovat, ale neviem dat dole zrkadlo. To ho fakt len vytrhnete? Ja som to po celkom velkom tlaku, kedy sa to uz ohybalo a stale to drzalo, vzdal. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Tohle mi delali v servisu, ale rozebrany jsem o mel. Nejdulezitejsi je vyndat sklo, maximalne vytocis do strany, strcis prsty pod sklo, co nejblize k trnu skla a postupne vytahnes.nekdy to muze jit trochu ztuha,. Pak uz jen sroubky a vse se dela intuitivne. Dulezitzy je vytvaret tlak na sklo alespon ze dvou stran a spis se snazit to prstama pacit ven od trnu. Taky jsem se bal :D Cely navod napriklad na http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/rozebrani-zpetneho-zrcatka-vymena-zarovky-osvetleni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Skusim mozno cez vikend, tak ci tak tam planujem vymenit LEDky ktore mam uz dost dlho. Ved potom to uvidite :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Tak cez vikend zas nejake "new features". Inspiroval ma Doliho navod, tak som ho zrealizoval. S patricnym materialom a naradim, sa to da pekne zvladnut. A nakoniec? Budis svetlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Jo, to se musí - hezké ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 dnes prichystana kabelaz na osvetlenie kluciek vpredu + nahodil som usb/card reader pre radio. Len si este musim rozmysliet, kam ho dam. Tak zatial len takto "na hulvata" :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Kup si co najkratsi predlžovací USB káblik a ten potom osaď napr do kastlíku, alebo popolníku. Dá sa tusim kupiť aj taký, aby vedel vyplnit vyvrtanú dieru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 rozmyslal som nad kastlikom, ze by som to tam dal cele a len kabel potiahnem do radia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 No, kedze som nefajciar (a v aute sa aj tak nefajci), pouzivam popolnik bez tej vnutornej vlozky ako odkladacie miesto na penazenku. Dnes som ho vybral a zozadu su otvory, cez ktore jednoducho pretiahnem usb predlzku a ten modul schovam vzadu. Okrem toho dnes prisiel ramik okolo radia N77 - piano black. Takze sa uz tesim, ked to bude skompletizovane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Ahoj, zavoskuj ten piano dekor jako protekci.. Jinak ti nic nevydrzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 A cim odporucas? Mas to odskusane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Jak jsi spokojeny s card/usb readerem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 A cim odporucas? Mas to odskusane? Já mám Supernatural vosk od Dodo, pak na to třeba dej Carnaubu Glaze detailer, používám samozřejmě na karoserii, ale perfektně to sedne i na tyto interierové dekory. Nebo vem alespoň jakýkoliv solidní jemný vosk, ať vytvoříš nějakou vrstvu na povrchu, jinak tam budeš mít po prvním otření prachu i velmi jemným hadříkem škrábance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 @Timil: spokojny. Funguje pekne. Az nato, ze nezobrazuje nazvy piesni, ale to ani nemal, takze spokojny. Najprv som mal problem s USB, avsak bol len zle naformatovany. @SirMike: dik za radu. Tak idem nieco take zohnat a najprv to osetrim. Este som ho neosadil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 tak, zase nejake to vylepsenie :) a hned to vyzera inak. velka vdaka patri ferda25, ktory to zmakol ako PAAN a ked vezmem do uvahy aky tam bol predtym gulas, tak fakt super a foto samozrejme: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Budiky jsou pecka taky by se mi libily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 jj, tieto su brutal. ved na porovnanie, z coho som isiel ... nasiel som tu jednu foto, tak mam este aj climatronic predFL. Takze co sa budikov tyka, u mna velky posun vpred. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 No, este ze nam tento vikend svieti slniecko :) ToDo: vymena madiel dveri Bonus: osvetlenie kluciek Po prvom neuspesnom pokuse dat dole tapac z dveri, mi bolo poradene, ze to musim robit, ako by to nebolo moje. Tak DIK :D Tak som pristupil k druhemu pokusu a pouzil som viac brute-force sily, ako mi bolo odporucane. Po 5minutach bol prvy tapac dole. HURA! Dostatocny pocet novych bielych uchytov s gumickami mi zabezpecil, ze som na tie stare nemusel brat ohlad a tak povediac, som ich vylamal :P Ako mi bolo poradene, pri prednych dverach treba davat pozor na uchyt hore pod spatnym zrkadlom, ktory sa rad zlomi. Ked to bolo pekne dole, uz stacilo vymenit len madlo. Potrebne srobovaky boli TX15,20,30 Ked uz to bolo dole, tak reku osvetlenie kluciek by nemusel byt zly napad. Spravna technika, spravne diely a uz to islo. Nerobil som navod, okrem toho som to aj tak robil podla Vasich napadov a postupov , ale ak by mal niekto otazky, nie je problem. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 pekne to valíš :) mňa osvetlenie kľučiek ešte len čaká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Tak som prehodil vnutri ledky, hned je to svetlo take krajsie :) Este v spetakoch, snad cez vikend. Mate niekto skusenosti s prehodenim ziaroviek v parkovackach? Mam xenony a ta zlta sa mi nepaci :-/ Nasiel som tieto: http://www.svetzarovek.eu/p-40718/k-400/bila/cree-led-5w-bila-8led-5630smd-t10-w3w-w5w-12v/ mate niekto skusenosti s nimi? Pripadne ake odporucate? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Mal som podobne, tieto: http://stualarm.cz/produkt/952006cb-led-zarovka-12v-t10-bila-6led/5630smd-s-cockou/ , ale vytvarali okolo svetelneho lucu taky nazltly efekt, tak som ich vratil. Teraz mam tieto: http://www.ebay.com/itm/1X-Car-3-LED-CREE-SMD-Canbus-Error-Free-T10-W5W-Wedge-Side-Light-Bulb-Lamp-A094-/390821874175?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5afecc89ff&vxp=mtr a maximalna spokojnost Popripade este tieto, nakolko mas svetla predFL: http://www.ebay.com/itm/1X-Car-2-LED-CREE-SMD-Canbus-Error-Free-T10-W5W-Wedge-Side-Light-Bulb-Lamp-A093-/390821160488?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5afec1a628&vxp=mtr P.S: chybu nehadzu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Ja koupil led parkovacky s odporem na obautodily a furt problikavaji. Jestli není lepší koupit ty osram nebo philips blue. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 @Kyselinka: to je nejaky rozdiel v predFL a FL svetlach? Tie LED co mas vyzeraju OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 No si pozri ako su parkovacky v tych svetlach. Na FL ich je vidno, ale pred FL ich ma schovane za tou plastovou krytkou, cize tam mozu ist aj take led, ktore svietia len do stran, pretoze to svetlo sa rozptyli. Na FL vyzeraju sided led trochu divno, tam je dobre mat led aj s smd, ktore je nasmerovane smerom dopredu. Iny rozdiel tam neni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 tak som ich objednal z ebayu ... som zvedavy ake to bude. Btw v kastliku pri spolujazdcovi, tam je aka ziarovka? 31mm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Ano 31mm, ja tam mam taketo nieco: http://www.ebay.com/itm/31mm-1-25-6-SMD-5050-LED-Interior-Festoon-Dome-Light-License-Plate-lamps-12V-DC-/271259778359?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f2857bd37&vxp=mtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 podla ziarovky usudzujem, ze tam netreba s odporom ... nehlasi ti to chyby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 interier sa nekontroluje :) takze nie, netreba tam s odporom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Nehlasi to chybu, ale aspon jedna, alebo dve LEDky s canbus do interieru sa hodia, koli presvecovaniu ;) Inak vidim, ze si z BA, tak by sme mohli dat aspon cigu a mozem ti priniest jednu 31mm led, ktora sa mi doma vala, lebo som do kastliku bral par a druhu uz nevyuzijem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.